Met korting naar Zoo Leipzig

Wat is Zoo Leipzig?

Zoo Leipzig is een dierentuin in Duitsland. Er zijn meer dan 800 verschillende diersoorten te zien, waaronder olifanten, leeuwen, tijgers, pinguïns en vele anderen. De dierentuin biedt ook educatieve activiteiten, zoals lezingen en workshops. Bezoekers kunnen ook genieten van een prachtig uitzicht over de stad Leipzig. Een bezoek aan Zoo Leipzig is een leuke ervaring voor het hele gezin.

Zoo Leipzig reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zoo Leipzig beoordeling achter te laten.

Zoo Leipzig

De Zoo Leipzig is een van de oudste en grootste dierentuinen van Europa. Een leuk dagje uit tijdens een vakantie in deze regio! Zodra er korting beschikbaar is voor de Duitse dierentuin, zie je dat op deze pagina. Als er momenteel geen korting is, zijn er een aantal manieren om te besparen op de entreeprijs. Zo is een kaartje goedkoper in de maanden januari, februari en maart. In de zomermaanden bespaar je door 's avonds naar de dierentuin te gaan. Je betaalt dan minder voor de entreekaart. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis naar binnen.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Zoo Leipzig

Pfaffendorfer Straße 29
4105 Leipzig
Duitsland

Contact

+49(0)341-5933385

Openingstijden en reserveren

Is Zoo Leipzig open? Kijk op de website van Zoo Leipzig voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.