Met korting naar Zoo Planckendael

Zoo Planckendael reviews

Op basis van 16 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zoo Planckendael beoordeling achter te laten.

Zoo Planckendael Mechelen

Van de zwartsnavelooievaar tot de grijze roodstaartpapegaai en van de rode reuzenkangoeroe tot het visayawrattenzwijn: Dierentuin Planckendael heeft een gevarieerd gezelschap in haar park! Wil je deze dieren en meer zien, maar niet te veel geld uitgeven aan een ticket? Het scheelt al enkele euro's wanneer je de kaartjes online bestelt. Een ander voordeel is dat je daardoor niet bij de kassa van het park hoeft te wachten tot je aan de beurt bent. Je krijgt pas echt veel korting als je met een grote groep op bezoek gaat bij de zoo: vanaf 15 personen krijg je namelijk groepskorting! Ben je echt fan van het park, wordt dan abonnee. Behalve dat je het hele jaar onbeperkt toegang hebt, krijg je ook nog eens veel korting in bijvoorbeeld de winkels en restaurants.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Zoo Planckendael

Leuvensesteenweg 582
2812 Mechelen
België

Contact

0032-(0)15414921

Openingstijden en reserveren

Is Zoo Planckendael open? Kijk op de website van Zoo Planckendael voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.