Met korting naar Zoo Veldhoven

Wat is Zoo Veldhoven?

Papegaaienpark Zoo Veldhoven in Noord-Brabant is een exotisch vogelpark. Je vind hier allerlei soorten papegaaien, van klein naar groot. Naast Papegaaien vind je hier ook andere vogels, zoogdieren en reptielen. Knuffel met een Alpaca of ontdek de neusberen in Zoo Veldhoven in Veldhoven.

Zoo Veldhoven reviews

Op basis van 20 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zoo Veldhoven beoordeling achter te laten.

Korting op Zoo Veldhoven tickets

In Zoo Veldhoven vliegen de Lorres je om de oren. Ze hebben hier namelijk papegaaien in alle soorten en maten, waarvan sommigen zelfs kunnen praten. Maar naast vogels zijn er nog veel meer dieren te bewonderen in het park. Lijkt het je leuk om een bezoekje te brengen aan Zoo Veldhoven? Zorg dan dat je op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen en kortingsacties. Je wilt natuurlijk niet de volle prijs betalen en er achteraf achterkomen dat je eenvoudig korting had kunnen krijgen op je entreekaartje. Op deze pagina vind je dan ook altijd de scherpste kortingsacties voor Zoo Veldhoven. En als je volgende keer ergens anders heengaat, kijk dan natuurlijk ook even op uitmetkorting.nl of er nog een kortingscode beschikbaar is.

Zoo Veldhoven

Zoals de naam al verraad heeft Papegaaienpark Zoo Veldhoven een grote collectie papegaaiachtigen. Zo vind je in dit vogelpark Toekans, Neushoornvogels, Kaketoes en nog meer papegaaien. Ter afwisseling vind je naast papegaaiachtige je in dit vogelpark ook roofvogels, kraanvogels en andere exotische vogels. Maar dan zijn we er nog niet, want sinds kort heeft Zoo Veldhoven ook andere dieren zoals neusberen, alpaca’s, zebra’s en reptielen. Zoo Veldhoven is uitstekend geschikt voor familiedagen en kinderfeestjes. Scoor nu toegangskaartjes tot dit vogelpark via Uitmetkorting.nl en bespaar op je dagje uit. Zo hou je bijvoorbeeld geld over voor speciale vogelnootjes waarmee je de vogels, soms uit de hand, kan voeren. Zelf trek gekregen of toe aan een koffiepauze? Op het park is een cafetaria aanwezig waar je lekker kunt zitten en kan uitrusten. Voor de kinderen zijn er ook een aantal speeltoestellen waar ze lekker kunnen spelen.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Zoo Veldhoven

Wintelresedijk 51
5507PP Veldhoven
Nederland

Contact

(040)205-2772

Openingstijden en reserveren

Is Zoo Veldhoven open? Kijk op de website van Zoo Veldhoven voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.