Met korting naar Zoo Wuppertal

Wat is Zoo Wuppertal?

Zoo Wuppertal is een dierentuin in Duitsland. Er zijn meer dan 200 diersoorten te zien, waaronder leeuwen, tijgers, olifanten, kamelen en vele andere. De dierentuin biedt ook educatieve activiteiten, zoals voedertijden en rondleidingen. Bezoekers kunnen ook genieten van een aantal attracties, zoals een kabelbaan en een speeltuin. Een bezoek aan Zoo Wuppertal is een leuke ervaring voor het hele gezin.

Zoo Wuppertal reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zoo Wuppertal beoordeling achter te laten.

Zoo Wuppertal

Vlakbij Dusseldorf ligt Zoo Wuppertal. Dit grote en veelzijdige dierenpark herbergt heel veel dierensoorten. Zo kun je een heleboel katachtigen bekijken zoals leeuwen, tijgers en lynken. Maar ook de apen ontbreken niet. bekijk ook de ijsberen en de pinguïns van wel heel dichtbij. gelukkig sta je veilig achter het glas. Wil je nog meer leren over de dieren? Dan kun je naar 'school' gaan in dit dierenpark.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Zoo Wuppertal

Hubertusallee 30
42117 Wuppertal
Duitsland

Contact

4902025633600

Openingstijden en reserveren

Is Zoo Wuppertal open? Kijk op de website van Zoo Wuppertal voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.