Met korting naar Zoom Erlebniswelt

Wat is Zoom Erlebniswelt?

Zoom Erlebniswelt is een dierentuin in Gelsenkirchen, Duitsland. Bezoekers kunnen hier meer dan 2000 dieren van over de hele wereld bewonderen. Er zijn ook verschillende shows, attracties en educatieve activiteiten. Een bezoek aan Zoom Erlebniswelt is een leuke en leerzame ervaring voor het hele gezin.

Zoom Erlebniswelt reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zoom Erlebniswelt beoordeling achter te laten.

Zoom Erlebniswelt Gelsenkirchen

Zoom Erlebniswelt is een leuk dagje uit voor diverse leeftijdscategorieën. Het park leent zich ook uitstekend voor grote groepen en schoolreisjes. Kinderen van 4 tot 12 jaar, scholieren en studenten en senioren profiteren van korting op de entreeprijs. Ook groepen vanaf 20 personen en schoolklassen gaan goedkoper naar Zoom Erlebniswelt. Een andere manier om voordelig naar het park te gaan is een abonnement: wanneer je vaker naar deze dierentuin gaat, is dit al snel de goedkoopste optie. Uitmetkorting.nl verzamelt regelmatig nieuwe aanbiedingen. Zodra er een nieuwe korting beschikbaar is, verschijnt deze op de pagina van Zoom Erlebniswelt.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Zoom Erlebniswelt

Bleckstraße 64
45889 Gelsenkirchen
Duitsland

Contact

49020995450

Openingstijden en reserveren

Is Zoom Erlebniswelt open? Kijk op de website van Zoom Erlebniswelt voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.