Met korting naar ZooParc Overloon

Wat is ZooParc Overloon?

ZooParc Overloon is een dierenpark gelegen in Overloon te Noord-Brabant. Tijdens een bezoek ga je op expeditie door de vele gebieden die het park rijk is; Headquarters, Boulders Beach, Outback, Amazone, Jangalee, Forest en meer. Het park is het hele jaar geopend!

ZooParc Overloon reviews

Op basis van 21 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw ZooParc Overloon beoordeling achter te laten.

Korting op ZooParc Overloon tickets

Voordeliger naar ZooParc Overloon? Koop een Expeditie Jaarkaart en tour voor een aangename prijs het dierenpark rond. Heb je meer interesse in een eenmalig bezoek of een dag uit met een specifieke groep? ZooParc Overloon bied ook kortingsbonnen, E-tickets en andere acties aan voor één dag. De acties verschillen per karakter, soms gericht op één persoon maar er bestaan ook kortingstickets voor meerdere personen. Het volgende hebben ze wel gemeen: je bemachtigd er korting mee! Wanneer ga jij op ontdekkingsreis in Noord-Brabant? Bekijk er vele unieke diersoorten voor een unieke prijs. Twee vliegen in één klap. Verkrijg nu jouw korting op ZooParc Overloon en boek direct een dag uit met je favoriete vriend, vriendin, broer, zus of ander metgezel!

ZooParc Overloon

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de Expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Overloon Zoo is een natuurlijk park, waar elk dier lekker veel ruimte heeft om te leven. Het is zeker een bezoek waard wanneer je dieren het liefst in hun natuurlijke habitat ziet! Betreed nu het Expeditiegebied van ZooParc Overloon. Het belooft een avontuur te worden door zowel de Amazone en de 'Headquarter', ook wel de themagebieden van ZooParc Overloon. Deze gebieden maken onderscheid in het te bekijken dier; van pinquin, tot kangaroe en het zien van een Afrikaanse leeuw. Om ervoor te zorgen dat je aan het eind van de dag nog geld overhoudt voor wat lekkers te eten of een leuke souvenir, is het slim om op deze pagina te checken of er korting is. Net als de meeste dierentuinen geeft Overloon Zoo ook korting op de tickets, zodra je die online koopt. Je hoeft ook niet in de rij voor de ingang, nog een voordeel van deze aanbiedingen.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres ZooParc Overloon

Stevensbeekseweg 21
5825JB Overloon
Nederland

Contact

+31 (0)478-640046

Openingstijden en reserveren

Is ZooParc Overloon open? Kijk op de website van ZooParc Overloon voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.