Met korting naar Zuiver Amsterdam

Wat is Zuiver Amsterdam?

Kom ontspannen in de moderne Spa Zuiver te Amsterdam aan de rand van het Amsterdamse Bos. Je vindt er verschillende sauna faciliteiten en zwembaden.

Zuiver Amsterdam reviews

Op basis van 29 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zuiver Amsterdam beoordeling achter te laten.

Korting op Zuiver Amsterdam tickets

Zuiver Amsterdam is een luxe, moderne spa op steenworp afstand van het centrum van Amsterdam. Midden in het Amsterdamse bos vind je een wellnesscentrum met verschillende sauna's, baden en een groot zwembad. Op Uitmetkorting.nl verzamelen we alle aanbiedingen voor deze populaire sauna. Vaak boek je de voordeligste tickets voor Zuiver Amsterdam via de links van SpaOnline op deze pagina. Tip: download de Zuiver App voor je iPhone of Androidtelefoon. Via deze app blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en profiteer je van exclusieve wellnessaanbiedingen.

Zuiver Amsterdam

Nabij het Amsterdamse Bos en langs de rand van het water bevindt zich Spa Zuiver. Ontglip hier aan de drukte van de stad. Je vindt hier een tal aan wellness gelegenheden, van (dompel)baden tot kruidenbaden, rustruimtes en maar liefst 8 verschillende sauna's. Of je nu van een muzieksauna houdt met rustgevende klassieke muziek of een Romeins Caldarium waar je plaatsneemt op warme stenen. Uiteraard wordt de innerlijke mens niet vergeten. Bij Spa Zuiver hoort ook een eigentijds restaurant. Heb je na één dag sauna nog geen genoeg van het onthaasten? Blijf dan een nachtje langer door te blijven slapen in een knusse hotelkamer bij Spa Zuiver.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Zuiver Amsterdam

Koenenkade 8
1081KH Amsterdam
Nederland

Contact

020-3010710

Openingstijden en reserveren

Is Zuiver Amsterdam open? Kijk op de website van Zuiver Amsterdam voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.