Met korting naar Zwarte Cross Festival

Wat is Zwarte Cross Festival?

De Zwarte Cross in Lichtenvoorde is een van de grootste meerdaagse muziekfestivals van ons land en tevens de grootste motorcross van West-Europa. Het festival wordt elk jaar in juli georganiseerd.

Zwarte Cross Festival reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zwarte Cross Festival beoordeling achter te laten.

Korting op Zwarte Cross Festival tickets

Geld overhouden voor een extra biertje? Klinkt dat niet smakelijk? Het kan bij Uitmetkorting.nl. Haal je Zwarte Cross Festival kaartjes met hoge kortingen bij ons. Je maakt zelfs kans gratis toegangskaartjes te winnen! De Zwarte Cross is een muziekfestival voor mensen met een liefde voor motorcross. Of je nu het hele weekend gaat of één dag mee feest, besparen op je toegangskaartje is nooit verkeerd! Op deze pagina vind je allerlei mogelijkheden om te besparen op je entreetickets. Zwarte Cross Festival is een jaarlijks event heeft een gave mix van motorcross, spektakel, muziek, theater en nog veel meer.

Zwarte Cross Festival Lichtenvoorde

Het Zwarte Cross Festival is een feest vol muziek, motorcross, stunts, theater en spektakel. Het festival vindt jaarlijks plaats in de Achterhoek en bevat dan ook de typische gezelligheid en gastvrijheid die bij deze streek hoort. Het is een festival voor jong en oud, met speciale kinderactiviteiten en muziek van alle tijden. De organisatie van het driedaagse festival is in handen van Feestfabriek Alles Komt Goed BV en de leden van rockband Jovink & the Voederbietels. De muziek op het festival varieert van rock, pop, blues en metal tot Russendico, reggae, folk en troubadours. Met tienduizenden bezoekers is het het grootste motorcross evenement van West-Europa. Naast serieuze motorsport met echte wereldkampioenschappen zijn er bizarre klassen waar het niet om winnen gaat. Deelnemers die verkleed aan de start verschijnen, bizarre voertuigen, een brommerklasse, Romaklasse, de Zwaargewichtklasse en voor de oudere bezoekers is er nog de Oldtimersklasse. Het festival is ontstaan in 1997, toen het nog een kleine crosswedstrijd was. Jovink & the Voederbietels sloten deze dag af met een optreden. Met de jaren is het uitgegroeid tot het festival dat het nu is. De camping, die direct aan het festivalterrein ligt, heeft een eigen supermarkt, badhuis, kapsalon, kerkdienst, kampvuur, wasplaats, café, de Tirolerloods en een Rock 'n Roll Circus waar volop bands optreden, daarmee is het een dorp op zich. Korting krijgen voor dit muzikale, culturele festival? Boek jouw entreekaarten via Uitmetkorting.nl en krijg er een betaalbaar dagje uit voor terug.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Dance Event, Awakenings, Dance Valley, Festyland, Indian Summer Festival, Linda Festival, Lowlands, Mysteryland, Pinkpop, Sensation

Openingstijden en reserveren

Is Zwarte Cross Festival open? Kijk op de website van Zwarte Cross Festival voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.