Een dagje uit met de trein? Check hier de vijf leukste uitjes voor een dagje uit met de trein!

Een dagje uit met de trein staat gelijk aan een dagje uit zonder zorgen. Je kunt optimaal genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft in ieder seizoen. Hét grote voordeel van een dagje uit met de trein is natuurlijk dat je niet zit met het zoeken van een parkeerplek en de daaraan verbonden kosten. Daarnaast zijn er leuke aanbiedingen als een dagje uit met de trein via Kruidvat. Lees in dit blog over de vijf leukste uitjes voor een dagje uit met de trein!

Een dagje uit met de trein naar Artis

Allereerst hebben we het over Artis. Artis wordt gezien als één van de mooiste dierentuinen van Nederland en dat is natuurlijk niet voor niets. In hartje Amsterdam vind je de oudste dierentuin van Nederland. Het voordeel van deze locatie is natuurlijk dat deze goed toegankelijk is voor een dagje uit met de trein. Profiteer van de dagje uit met de trein actie van Kruidvat of neem eens een kijkje bij een dagje uit met de trein via NS. Welke dieren wil jij het eerst zien in Artis?

LEGOLAND Discovery Center

Wil je met jouw dagje uit met de trein de grootste indoor speelplek van Zuid-Holland bezoeken? Kom dan zeker naar het LEGOLAND Discovery Center Scheveningen. Net als Artis is dit Discovery Center van LEGOLAND erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het is daarom niet voor niets dat wij dit dagje uit belichten in onze vijf leukste uitjes voor een dagje uit met de trein!

Naar Walibi Holland met de trein

Wil je Walibi Holland ooit nog een keer bezoeken? Dan is nu je kans! Ook Walibi Holland is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Een dagje uit met de trein naar Walibi Holland staat gelijk aan een dagje uit vol plezier voor jong en oud. Stap je het eerst in de gevreesde Goliath of waag je je aan een supersonisch ritje in de Speed of Sound? Vraag eens naar de mogelijkheden voor een dagje uit met de trein bij Kruidvat of neem eens een kijkje bij de NS. Een dagje uit met de trein via NS is ook zeker een aanrader!

Een dagje uit met de trein naar Dierenpark Amersfoort

In dit lijstje voor de leukste dagjes uit met de trein in Nederland kan Dierenpark Amersfoort natuurlijk moeilijk achterblijven. Het is niet voor niets dat we in dit rijtje tweemaal een dierenpark laten zien. Het unieke aan Dierenpark Amersfoort is dat je niet netjes op de paden hoeft te lopen. Klim en klauter tussen alle dieren en geniet van een ultieme beleving. Een dagje uit met de trein naar Dierenpark Amersfoort is goed te organiseren. Scoor dagje uit met de trein tickets met korting om te genieten van dit indrukwekkende dagje uit!

Naar de Efteling met de trein

Last but not least: een dagje uit met de trein naar de Efteling. De Efteling heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer en daarom bespaar je je een enorme wachtrij bij het vinden van een passende parkeerplek. Naar de Efteling met de trein is een echte aanrader als je wilt profiteren van dagje uit met de trein actie van Kruidvat!

Goedkope treinkaartjes

Ben je helemaal enthousiast geworden over de leukste dagjes uit met de trein? Scoor dan goedkope treinkaartjes via onze website. Alleen zo geniet jij optimaal van de leukste dagjes uit met de trein in Nederland!