Met korting naar Van Der Valk

Wat is Van Der Valk?

Op verrassende wijze culinair genieten óf comfortabel overnachten? Ga een dag (of nacht) weg naar Van Der Valk restaurants en hotel. Van Der Valk zit door het hele land en verrast altijd op aangename wijze.

Van Der Valk reviews

Op basis van 22 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Van Der Valk beoordeling achter te laten.

Van Der Valk Nederland

Van Der Valk is dé plek voor een actieve vakantie of een uniek diner. Van Der Valk faciliteert een comfortabele overnachting, cultuur en bourgondisch genot doordat er vele hotels staan in grote steden in ons land. Denk hierbij aan Amsterdam, Groningen en Hoorn. Van Der Valk heeft ook samenwerkingen met verschillende attractieparken. Combineer een dagje uit naar een musical, dierentuin of pretpark met een overnachting. Er zijn ook arrangementen met oog op wellness behandelingen, om even helemaal tot rust te komen ín en buiten je hotel. Onder het dak van sommige Van Der Valk hotels zit zelfs een sauna- en wellness complex. Voor romantische overnachtingen moet je ook bij Van Der Valk zijn. Stel je voor: een idyllische suites gecombineerd met ontbijt, een welkomstdrankje, bubbels op de kamer en gratis toegang tot wellness, fitness en sauna! Bij Van Der Valk staat culinaire beleving, cultuur en vakantie centraal en zijn er allerlei mogelijkheden om dit te realiseren.

Mensen bezochten ook: Humphreys, Shabu Shabu Sushi & Grill

Openingstijden en reserveren

Is Van Der Valk open? Kijk op de website van Van Der Valk voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.