Center Parcs Parc Sandur kortingscodes

Wat is Center Parcs Parc Sandur?

Center Parcs Parc Sandur is een prachtig vakantiepark in het noorden van Nederland. Het park biedt een unieke combinatie van rust, ruimte en natuur. Geniet van de vele faciliteiten zoals het subtropisch zwemparadijs, de indoor speeltuin, de restaurants en de vele sportactiviteiten. Ontdek de omgeving met de fiets of ga lekker wandelen. Er is voor ieder wat wils!

Center Parcs Parc Sandur reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Center Parcs Parc Sandur beoordeling achter te laten.

Center Parcs Parc Sandur Emmen

Center Parcs Sandur ligt vlakbij Emmen en is één van de laatste parken die aan het assortiment van Centerparcs is toegevoegd. Dit bungalowpark staat bekend om zijn rust en het water. Hier beleef je wat echte rust is en woon je voor een tijdje aan het water. Als dit altijd je droom is geweest kan die nu uitkomen. In Drenthe zul je ervaren wat een oase aan rust is. In het park ligt het meer de Grote Rietplas en op allerlei eilanden staan de huizen, zo heeft dit park dus van alles in één. Aangezien het park bij Emmen ligt is een uitstapje naar het Dierenpark van Emmen..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken