Center Parcs Park De Haan kortingscodes

Wat is Center Parcs Park De Haan?

Center Parcs Park De Haan is een prachtig vakantiepark aan de Belgische kust. Geniet van de rust en de natuur, of ga lekker zwemmen in het subtropisch zwemparadijs. Ontdek de omgeving met een fiets of ga voor een avontuurlijke dag naar het avonturenbos. Er is voor ieder wat wils!

Center Parcs Park De Haan reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Center Parcs Park De Haan beoordeling achter te laten.

Center Parcs Park De Haan

In België ligt het Centerparcs De Haan. Het park ligt aan de westkust van België en dus de ideale plek om even lekker uit te waaien. De zee is dichtbij, maar het unieke aan dit park is dat het zelf ook over een groot meer beschikt. Het is dus volop genieten van de rust, de vakantie en het water. Als je nog niet genoeg water hebt gehad, kom dan zwemmen in het Aqua Mundo op het bungalowpark. De grootste attractie in het zwembad is de Black Hole-glijbaan, maar je vermaakt je ook in het golfslagbad of ontspan in het gedeelte ‘Sauna & Wellness’. De huizen zijn..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken