Center Parcs Park Hochsauerland kortingscodes

Wat is Center Parcs Park Hochsauerland?

Center Parcs Park Hochsauerland is een prachtig vakantiepark in het Sauerland. Geniet van de rust en de natuur, of ga actief aan de slag met tal van activiteiten. Ontdek het subtropisch zwemparadijs, de vele restaurants en de vele sportfaciliteiten. Geniet van een onvergetelijke vakantie in het mooie Hochsauerland.

Center Parcs Park Hochsauerland reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Center Parcs Park Hochsauerland beoordeling achter te laten.

Center Parcs Park Hochsauerland Medebach

Midden in Duitsland ligt Centerparcs Hochsauerland, een bungalowpark bij Medebach dat van alle gemakken is voorzien. Vanaf Utrecht is dit park een goed vier uur rijden en dan zit je al middenin Duitsland. De huisjes op dit vakantiepark kunnen worden geboekt met maximaal 12 personen, dat is wat je noemt een echte familievakantie. In de winter is dit een populair skigebied en daar kan jij natuurlijk ook van profiteren als je een echte fanaat bent. Het bungalowpark biedt veel comfort, zoals het Aqua Mundo. In het Water Playhouse geniet je van veel waterplezier en het..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken