Met korting naar Center Parcs Park Hochsauerland

Center Parcs Park Hochsauerland reviews

Op basis van 1 review. Klik op bovenstaande sterren om jouw Center Parcs Park Hochsauerland beoordeling achter te laten.

Center Parcs Park Hochsauerland Medebach

Midden in Duitsland ligt Centerparcs Hochsauerland, een bungalowpark bij Medebach dat van alle gemakken is voorzien. Vanaf Utrecht is dit park een goed vier uur rijden en dan zit je al middenin Duitsland. De huisjes op dit vakantiepark kunnen worden geboekt met maximaal 12 personen, dat is wat je noemt een echte familievakantie. In de winter is dit een populair skigebied en daar kan jij natuurlijk ook van profiteren als je een echte fanaat bent. Het bungalowpark biedt veel comfort, zoals het Aqua Mundo. In het Water Playhouse geniet je van veel waterplezier en het..

Mensen bezochten ook: Center Parcs De Eemhof, Center Parcs De Kempervennen, Droomparken, Europarcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Roompot, Sunparks, Vakantiepark Slagharen

Praktische informatie


Adres

Sonnenallee 1
59964 Medebach
Duitsland

Contact

+49180-5462472

Openingstijden en reserveren

Is Center Parcs Park Hochsauerland open? Kijk op de website van Center Parcs Park Hochsauerland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.