Met korting naar Sportiom

Wat is Sportiom?

Sportiom 's Hertogenbosch, een fitnesscomplex in het Brabantse Den Bosch. Je kunt hier terecht voor verscheidene sporten, fitness, zwemmen, schaatsen, maar ook lasergame!

Sportiom reviews

Op basis van 18 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sportiom beoordeling achter te laten.

Korting op Sportiom tickets

Ontdek Sportiom nu voordelig met een van de geldige kortingsacties op deze pagina. Wij van Uitmetkorting.nl houden van voordeel, jij ook? Houd dan deze pagina goed in de gaten en kijk tussen de diverse leuke acties en kortingen op je Sportiom entreekaartjes.Wij struinen het internet af en bundelen geldige kortingsacties op deze pagina. Korting voor het zwemparadijs, voordelig ontspannen in de sauna of ga betaalbaar sporten het kan allemaal in dit allesomvattende sportcentrum. Gelegen in ‘s Hertogenbosch kan je hier terecht voor allerlei sporten en staat bewegen centraal. Wacht niet langer en haal hier je voordelige Sportiom entreetickets.

Sportiom 's-Hertogenbosch

Sportiom is een overdekt sport paleis met een zwemparadijs, indoor schaatsbaan en een sportschool! Deze combinatie maakt Sportiom een uniek sportcentrum in Nederland. Daarnaast heb je er ook een lasergame baan, helemaal gethematiseerd met drie spelniveau's. Ideaal voor een dagje uit met vrienden of de familie. Tijdens je bezoek aan Sportiom kan je verschillende sporten combineren. Neem na het schaatsen op de schaatsbaan bijvoorbeeld een duik in het subtropische binnen zwembad. Je spieren zullen er heerlijk van ontspannen. Heb je na het zwemmen zin in wat krachttraining? Kom dan naar het fitnesscentrum. Hier kweek je spierballen door in de apparaten te gaan hangen en wat meer gewichten te pakken. Naast fitness kan je hier ook aandacht besteden aan cardio! Probeer eens een groepsles uit, een bodybalance of yoga, sporten is niet alleen goed voor je shape maar ook voor je algehele mentale gezondheid. In ieder geval, sportiom is hét allesomvattende sportcentrum van het zuiden.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad