Je zus verrassen? Dit zijn de allerleukste dagjes uit met je zus!

Wil jij de komende periode als verrassing een leuk dagje uit met je zus? Het bedenken van een leuk zussendag uitje kan behoorlijk lastig zijn. Speciaal voor jou zetten wij in dit blog daarom de allerleukste zussen uitjes op een rijtje. Benieuwd geworden naar het allereerste leuke dagje uit met je zus? Ga dan snel door met lezen!

Een dagje uit met je zus naar een pretpark

Verras je zus eens met een bezoekje aan een leuk pretpark. Regel bijvoorbeeld een dagje uit voor je zus naar Attractiepark Toverland in het Limburgse Sevenum. Dit pretpark heeft heel veel verschillende attracties en achtbanen. Stap tijdens dit dagje uit met je zus bijvoorbeeld in de achtbaan Troy. Deze achtbaan is de hoogste en langste houten achtbaan van de Benelux. Na Troy is Merlin’s Quest de perfecte attractie om even bij te komen van de heftige rit. In deze attractie vaar je rustig langs de magische wereld van tovenaar Merlijn.

Een ander leuk pretpark om te bezoeken voor een dagje uit met je zus is Walibi Holland. Dit pretpark staat vol met waanzinnige achtbanen en spectaculaire attracties. Dit zussendag uitje is vooral geschikt voor zussen die niet snel bang zijn. Ga bijvoorbeeld samen met je zus vijf keer over de kop in houten achtbaan Untamed of laat je met een enorme snelheid afschieten in de achtbaan Xpress: Platform 13. Een dagje uit met je zus naar Walibi is een dagje HARDGAAN.

Een ontspannen dagje uit met je zus

Ben jij geen liefhebber van snelle achtbanen en heftige attracties? Ga dan zeker voor een lekker ontspannen dagje uit met je zus. In Nederland zijn er ontzettend veel sauna’s te vinden om even een dag helemaal tot rust te komen. Bezoek eens De Woudfennen in het Friese Joure. Tijdens dit uitje met je zus is het mogelijk om te genieten van verschillende sauna’s, zwembaden, beautybehandelingen en heerlijk eten. Bijzonder aan deze spa is de Zoutsteenmijn vol met gezonde mineralen.

Een andere fijne spa voor een rustgevend dagje uit met je zus is Thermen Nijmegen. Deze spa ligt in een prachtig groen gebied waardoor je samen met je zus zowel binnen als buiten lekker kunt ontspannen. In het voorjaar geniet je in de groene omgeving van de zon en in het najaar is het heerlijk om in de frisse lucht af te koelen van de sauna’s. Uiteraard zijn er ook bij dit resort verschillende behandelingen te boeken om het rustgevende dagje uit met je zus helemaal compleet te maken.

Een cultureel dagje uit met je zus

Ons kleine landje kent talloze prachtige museums. Waar je interesse ook ligt, er is altijd een leuk museum te vinden voor een cultureel dagje uit met je zus. Laat je bijvoorbeeld samen met je zus verwonderen door moderne kunst in het Moco Museum. In dit museum bewonder je street art van Banksy, vind je de beroemde tekeningen van Keith Haring en sta je oog in oog met de ballondieren van Jeff Koons. Het Moco museum ligt in hartje Amsterdam waardoor dit dagje uit met je zus ook goed bereikbaar is met goedkope treinkaartjes.

Een ander bijzonder museum voor een dagje uit met je zus is The Upside Down in Amsterdam. In dit museum vind je geen kunst, maar maak je zelf kunst. In verschillende kamers is het mogelijk om te gekke foto’s en selfies te maken met je zus. Doe een uitgebreide fotoshoot in de ballenbak, schommel rond op een enorme sloopkogel of maak foto’s in een kamer die op zijn kop is gebouwd. Dit dagje uit met je zus zorgt gegarandeerd voor heel veel plezier en fantastische foto’s.

Nog meer zussen uitjes?

Heb jij tussen al deze leuke dagjes uit met je zus nog niet het perfecte dagje weg met je zus gevonden? Geen paniek! Op onze website vind je namelijk nog veel meer inspiratie voor leuke en betaalbare dagjes uit met je zus. Wacht dus niet langer en neem snel een kijkje op onze homepage om het perfecte dagje uit met je zus te vinden!