Met korting naar Moco Museum

Wat is Moco Museum?

Moco Museum te Amsterdam, ook wel Modern Contemporary Museum Amsterdam ligt midden in het centrum van de hoofdstad. Het museum heeft als doel moderne, inspirerende en hedendaagse kunst aan de burgers te tonen.

Moco Museum reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Moco Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Moco Museum tickets

Moco Museum brengt het grote publiek en moderne kunst samen. Toeristen en bijzondere bewegingen binnen de kunst smelten hier samen. Wil jij ook graag verscheidene stromingen binnen de hedendaagse kunst ontdekken? Koop op deze pagina een voordelig entreebewijs, je vindt er een aantal kortingsbonnen voor Moco Museum. Moco Museum korting maakt het ook voor jou mogelijk om inspirerend en moderne kunst beter te leren kennen. Wanneer boek jij voordelig een entreeticket voor dit museum? Een geschikt uitje voor kunstliefhebbers, vrienden en vriendinnen, maar ook toeristen. In het hart van Amsterdam beleef je een betaalbare en leerzame dag uit.

Moco Museum Amsterdam

Moco Museum laat veel kunst zien van protagonisten: kunstenaars met een eigen visie en stijl. Eigenlijk leven deze protagonisten binnen de wereld van Rock' en Roll binnen de kunst. Achter de werken van deze kunstenaars schuilt een kritische blik op de maatschappij, soms wordt dit in ironie uitgedrukt. De 'Rock stars of Art' zijn de grondleggers van nieuwe bewegingen. Moco Museum is gevestigd in hartje Amsterdam, namelijk in Villa Alsberg. Dit pand is ooit gebouwd door de familie Cuypers, zij waren ook verantwoordelijk voor de bouw van het Rijksmuseum. Het museum is tevens een thuis voor verscheidene evenementen en je koopt er souvenirs in de museumwinkel. Het museum is opgezet door twee kunstenaars met internationale bekendheid, vandaar het internationale karakter van het museum. Lionel en Kim Logchies zijn galerie houders. Ze steken mensen in nood een hart onder de riem met de verkoop van kunstwerken, een deel gaat namelijk naar het goede doel. De twee hebben onder andere gewerkt met Keith Haring, Andy Warhol, Jean Michel Basquiat, Damien Hirst, Jeff Koons en Picasso. Daarnaast zijn ze ook erg belangstellend tegenover de Street Art van het moment.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Moco Museum

Honthorststraat 20
1071DE Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-3701997

Openingstijden en reserveren

Is Moco Museum open? Kijk op de website van Moco Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.