Korting Attractiepark Duinrell

Attractiepark Duinrell

Attractiepark Duinrell in Wassenaar staat garant voor een dag lang plezier voor het hele gezin. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Hang op de kop in de Waterspin of beleef allerlei avonturen in Rick's Fun Factory, de indoorspeeltuin. Voor echte waaghalzen zijn er natuurlijk spannende achtbanen. Toeschouwers kunnen vanaf de grond genieten van de spannende momenten tijdens een rit. En ben je niet bang om nat te worden, dan stap je in een van de vele waterattracties. Even bijkomen doe je lekker op het terras van een van de horecagelegenheden. Met een hapje en een drankje laad je jezelf weer helemaal op voor de volgende attractie of liveshow. Een duik in het Tikibad wordt bij een dagje Duinrell natuurlijk niet overgeslagen. Dit glijbanen paradijs is geheel overdekt en daarom het hele jaar door een bezoekje waard. Lekker glijden van een van de vele glijbanen of even lekker bijkomen in het warme water. Een dagje Duinrell combineer je met een wandeling over het strand van Wassenaar, hier waai je lekker uit na een dag vol spanning en sensatie. Zo is er voor iedereen wat te beleven tijdens een dagje naar attractiepark Duinrell.


Attractiepark Duinrell informatie


Adres

Duinrell 1
2242JP Wassenaar
Nederland

Telefoonnummer

(070) 515-5255

Attractiepark Duinrell openingstijden

Attractiepark Duinrell is geopend van 5 april maart tot en met 30 oktober 2014 tussen 10.00 en 18.00 uur. Het Tikibad is het hele jaar open. De openingstijden van het attractiepark en het Tikibad verschillen van elkaar.

Voor- en naseizoen Attractiepark
Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.

Hoogseizoen Attractiepark
Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.

Tikibad
Dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur, met uitzondering van een aantal data. Kijk voor specifieke openingstijden op de website van Duinrell.


Je kunt hieronder een reactie plaatsen.


Reactie

Er zijn 3 reacties

 • Reactie van karim
  Geplaatst op 04-05-2013 om 13:32 Reageer op deze reactie

  hebben jullie korting op de kaartjes voor 5 personen

  • Reactie van redactie
   Geplaatst op 06-05-2013 om 14:06 Reageer op deze reactie

   Hai,
   Hierboven zie je alle actuele kortingen en aanbiedingen voor Attractiepark Duinrell. Staat er momenteel geen geschikte tussen, hou dan de pagina in de gaten of meld je aan op onze nieuwsbrief.
   Vriendelijke groet, Redactie