Met korting naar BODY WORLDS

Wat is BODY WORLDS?

Body Worlds is een unieke tentoonstelling waar men de menselijke anatomie kan bewonderen. De tentoonstelling bestaat uit echte menselijke lichamen die geprepareerd zijn met behulp van plastinatie. De tentoonstelling geeft een fascinerende kijk op het menselijk lichaam en de wonderen van de anatomie.

BODY WORLDS reviews

Op basis van 12 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw BODY WORLDS beoordeling achter te laten.

BODY WORLDS Amsterdam

Welke invloed heeft geluk op onze gezondheid? Dit ontdek je bij BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam. Deze nieuwe tentoonstelling van Gunther von Hagens voegt een compleet nieuw hoofdstuk toe aan de indrukwekkende reeks succesvolle BODY WORLDS tentoonstellingen. BODY WORLDS: The Happiness Project is door duizenden mensen bezocht en is een must-see! Neem je gezin mee naar de tentoonstelling, maar als je het goed doet betaal je niet de volle pond voor de entree. Hier op de pagina vind je kortingscodes en kortingsbonnen, zodra deze aanwezig zijn. Je kunt soms ook aan korting komen via bijvoorbeeld Ticketveiling, Groupon en Marktplaats.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres BODY WORLDS

Damrak 66
1012LM Amsterdam
Nederland

Contact

0900-8411

Openingstijden en reserveren

Is BODY WORLDS open? Kijk op de website van BODY WORLDS voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.