Met korting naar Corpus

Wat is Corpus?

CORPUS is een museum gelegen in Oestgeest in de provincie Zuid-Holland. Het museum neemt je mee op 'reis door de mens'. Het concept wordt nergens anders in Europa bewerkstelligd. Kom erachter welke functies het menselijk lichaam heeft, hoe het gezond te houden en nog veel meer.

Corpus reviews

Op basis van 76 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Corpus beoordeling achter te laten.

Korting op Corpus tickets

Bij Corpus reis door de mens kun je online kaarten bestellen met korting. Dit is altijd goedkoper dan bij de kassa. Via de boekingspagina zijn er diverse kortingsacties waar gebruikt gemaakt kan worden. De hoogte van de korting varieert hierdoor. Voor sommige acties dien je een pas of een voucher bij de kassa te tonen als je de kaarten ophaalt. En voor grote groepen zijn er speciale groepstarieven. Door uitmetkorting.nl te raadplegen voordat je een uitje plant, ben je altijd op de hoogte over een korting item bij Corpus.

Corpus Oegstgeest

In Corpus beleef je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Een uniek dagje uit, want nergens anders krijg je zo'n bijzonder kijkje in de werking van je lijf. In het museum wandel je door het darmstelsel, neem je een kijkje in de baarmoeder en ontdek je hoe je mond korte metten maakt met een boterham. In de Medische Infotheek doe je leuke testjes en speel je uitdagende games om nog meer te weten te komen over het menselijk lichaam. Een leerzaam en leuk bezoekje voor iedereen vanaf 8 jaar, dat nog leuker wordt met korting op de kaartjes!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Corpus

Willem Einthovenstraat 1
2342BH Oegstgeest
Nederland

Contact

071-7510200

Openingstijden en reserveren

Is Corpus open? Kijk op de website van Corpus voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.