Met korting naar Madame Tussauds

Wat is Madame Tussauds?

Madame Tussauds is een bekend wassenbeeldemmuseum gelegen op de Dam in Amsterdam. Vele toeristen bezoeken de attractie om op de foto te gaan met verscheidene beroemdheden. Ontmoet jouw idolen op het gebied van muziek, film, politiek, DJ of fashion.

Madame Tussauds reviews

Op basis van 17 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Madame Tussauds beoordeling achter te laten.

Korting op Madame Tussauds tickets

Madame Tussauds is een dagje uit voor iedereen. Alleen, met z'n tweeën, een schoolreisje of met de hele familie: het is leuk voor iedereen! Tickets bestel je online en eventueel met korting. Koop je een online ticket, dan bespaar je al snel 4 euro. En als je Madame Tussauds na 15.00 uur bezoekt, is het nog voordeliger. Uitmetkorting.nl verzamelt ook kortingen voor Madame Tussauds. Wanneer er een aanbieding beschikbaar is, wordt deze op de website vermeld. Zoek de kortingsactie die bij jou of jullie gezelschap past! Misschien zit er wel een geschikte deal bij voor een groepsreservering. Hoe voordeliger, hoe leuker de dag uit.

Madame Tussauds Amsterdam

Kom in contact met grote sterren in Madame Tussauds te Amsterdam. Er staan namelijk vele wassenbeelden van grootheden op het gebied van muziek, film, fashion en politiek. Het is zelfs mogelijk om met de koning & de koningin op de foto te gaan. In dit museum kijkt er niemand gek wanneer er een selfie wordt gemaakt. Daarnaast staat er bij de ingang ook een professionele fotograaf klaar om een gearmde foto vast te schieten van jou bij één van de beelden. Madame Tussauds is tevens ook een educatief uitje; ontmoet actrices en acteurs die je eigenlijk nog niet kende. Bij ieder beeld staat een bordje met de naam van de DJ, royal of filmster. Je maakt er ook mee hoe het is om je te begeven onder A-list sterren. Het is net een rode loper spektakel. Naast foto's schieten met je sterren zijn er ook andere activiteiten te beleven. Steel de show op de runway. Via een online fotoapp in de 'I AM art' zone word je onderdeel van befaamde kunstwerken. Een interactieve tentoonstelling met stukken van Mondriaan, Van Gogh en Rembrandt. Plan je bezoek op de website van Madame Tussauds. De deuren van de toeristische trekpleister staan ook wagenwijd open voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of schoolreisjes. Een leerzaam, interactief en tegelijkertijd sensationeel uitje. Profiteer jij ook van topamusement in Amsterdam mét flinke korting? Uitmetkorting.nl heeft al een aantal aanbiedingen voor je geselecteerd; allemaal aangename acties voor een dag naar Madame Tussauds.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Madame Tussauds

Dam 20
1012NP Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-5221010

Openingstijden en reserveren

Is Madame Tussauds open? Kijk op de website van Madame Tussauds voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.