Met korting naar Europapark

Wat is Europapark?

Europapark is een attractiepark gelegen in het Duitse Rust, geschikt voor het hele gezin. Het familiepretpark heeft een oppervlakte van maar liefst 850.000 vierkante meter. Beleef naast attracties voor jong en oud ook shows en evenementen.

Europapark reviews

Op basis van 57 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Europapark beoordeling achter te laten.

Korting op Europapark tickets

Het Duitse Europapark is een van de grootste pretparken ter wereld. 50 kilometer onder Straatsburg vind je 850 000 vierkante meter vol met attracties voor jong en oud. Daar hangt uiteraard een bijpassend prijskaartje aan. Om ervoor te zorgen dat jij niet teveel betaalt voor je bezoek aan Europapark, verzamelen wij alle kortingen voor dit enorme pretpark. Veel ticketwebsites bieden regelmatig combi-arrangementen aan, waarbij je een bezoek aan het park combineert met een aantal overnachtingen. Een leuk idee voor een korte vakantie of op de terugweg vanuit je vakantiebestemming in Zuid-Europa! Kortom, verzeker het hele gezin van korting op het Duitse Europapark en beleef een voordelige trip!

Europapark Rust

Een toonaangevend pretpark binnen Europa bezoeken? Neem eens een kijkje bij het Duitse Europapark! Het park ligt in het Duitse Rust, ongeveer 50 kilometer van Staatsburg af. Het park is opgedeeld in verschillende thema's, welke allemaal een (Europees) land vertegenwoordigen. Bezoek dus op sensationele wijze de landen die nog op jouw bucketlist staan, allemaal tijdens één bezoek. In de Franse Alpen wat de Alpenexpress op jou of maak een expeditie op het vlot in de zogeheten 'Jungle Rafts', deze attractie bevindt zich in het rijk van Salmon. Voor kinderen is er de achtbaan Pegasus, om kennis te maken met de Griekse cultuur als een ware Griekse god. Zweef ook door Oostenrijk in de Weense zweefmolen, zo is er genoeg te doen voor een dag vol plezier. Bij slecht weer te gast in het Europark? Daar weten ze wel wat op, er zijn namelijk ook genoeg indoor attracties te beleven. Neem het Carnavalsmuseum, de Magic Cinema 4D & de Mercedez Benz hal. Ook voor een hapje eten of een drankje ben je helemaal aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn divers: bezoek een Duitse biertuin, een Mediterraanse keuken en een Ierse pub. Op zoek naar korting voor het Europapark? Bespaar via Uitmetkorting.nl op je entreebewijs en gun jezelf een extra lekkernij tijdens de lunch! Alle aanbiedingen zijn hier voor je op een rij gezet.

Praktische informatie


Adres

Europa-Park-Strasse 2
77977 Rust
Duitsland

Contact

+49 782277-6688

Openingstijden

Kijk op de website van Europapark voor de actuele openingstijden.

Europapark Nieuws


Plannen kabelbaan tussen Europa-park en Frankrijk on hold gezet
De directeur van het Europa-park zet de plannen voor het bouwen van de kabelbaan voorlopig in de ijskast. Dit heeft te maken met vele klachten van milieuorganisaties. (08-12-2018)
Europa-park kondigt nieuw avondspektakel aan: Miraculeux
Deze winter komt er een nieuwe avondshow in Europa-park. Bezoekers kunnen de voorstelling Miraculeux, met fonteinen, muziek en video in het themagebied Frankrijk bekijken. (25-11-2018)
Europa-Park opent waterbanen in de winter
Europa-Park komt met een winterse aanpak voor twee waterattracties. Normaliter zijn deze twee waterattracties gesloten, maar deze winter gaan ze wel open. Toch, als het weer het toelaat, zullen de attracties open blijven. (24-11-2018)