Met korting naar SEA LIFE Blankenberge

Wat is SEA LIFE Blankenberge?

Met meer dan 50 aquaria is Sea Life Blankenberge aan de Belgische kust een waar onderwaterparadijs. Hier sta je oog in oog met vissen, zeesterren en andere zeedieren.

SEA LIFE Blankenberge reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw SEA LIFE Blankenberge beoordeling achter te laten.

Korting op SEA LIFE Blankenberge tickets

Heb je een grote liefde voor de onderwaterwereld? Ga dan naar Sea Life Blankenberge! Bekijk het pracht en praal van de onderwater wereld net over de Belgische grens onder Knokke. Goed nieuws, nu kan dit ook met lekker veel voordeel. Gegarandeerd staan niet alleen je kinderen versteld van de hoeveelheid soorten zeedieren en al de kleuren in dit attractiepark ook jij. Bezoek SEA LIFE nu met korting door een van de hiernaast geplaatste actuele kortingsacties en met een beetje geluk win je gratis toegangskaartjes tot SEA LIFE Blankenberge! Wij van Uitmetkorting.nl struinen namelijk het internet af opzoek naar de beste deals voor jou!

SEA LIFE Blankenberge

De aquaria van SEA LIFE zijn wereldwijd te vinden. Ook bij onze zuiderburen. SEA LIFE Blankenberge is een leuk aquarium in een toepasselijke omgeving: het ligt namelijk vlak aan zee. In SEA LIFE vind je meer dan 50 aquaria die samen meer dan 2500 dieren bevatten. Hierdoor is het een bijzonder uitje, waarbij je in één keer de mooiste bewoners van de zeven zeeën bekijkt. In het aquarium zie je spectaculaire haaien in de speciale haaientunnel. Beruchte piranha's, angstaanjagende krabben en prachtige gekleurde tropische visjes zijn allemaal van dichtbij de zien. Ook bekijk je hier het kweekprogramma voor zeeschildpadjes en een zeeschildpad. Behalve vissen vind je hier ook andere zeebewoners. Zeehondjes bijvoorbeeld, deze worden hier opgevangen als ze aangespoeld zijn aan de Belgische kust. Daarnaast bekijk je hier ook schattige zeeottertjes, die met hun speelse toeren erg lachwekkend zijn. Ook in Sealife: Humboldt pinguïns. Een dagje naar Sealife is een leuk uitje met kinderen. Ze zien dieren die ze anders niet vaak tegen zouden komen en mogen in de interactieve rotspool zelfs roggen aaien! Je sluit je dagje bij Sealife Blankenberge af met een hapje en drankje in het gezellige horecapaviljoen. Word ondergedompeld in de onderwaterwereld, duik kortingsacties & kortingsbonnen op via Uitmetkorting.nl! Een dagje of zelfs mini vakantie naar België hoeft niet duur te zijn.

Mensen bezochten ook: Aqua Zoo Leerdam, Aquatopia, Fort Kijkduin, SEA LIFE Scheveningen, Zeeaquarium

Praktische informatie


Adres SEA LIFE Blankenberge

Koning Albert I Laan 116
8370 Blankenberge
België

Contact

+32 (0)50-424300

Openingstijden en reserveren

Is SEA LIFE Blankenberge open? Kijk op de website van SEA LIFE Blankenberge voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van SEA LIFE Blankenberge

SEA LIFE Scheveningen korting
SEA LIFE Blankenberge korting
SEA Life Munchen korting
SEA LIFE Oberhausen korting