Met korting naar SEA LIFE Scheveningen

Wat is SEA LIFE Scheveningen?

Aan de Scheveningse pier ligt SEA LIFE Den Haag; levensgrote aquaria die je een kijkje in de onderwaterwereld geeft. SEA Life is een thuis voor kleine- en grote vissen, haaien, roggen, maar ook zeeschildpadden.

SEA LIFE Scheveningen reviews

Op basis van 53 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw SEA LIFE Scheveningen beoordeling achter te laten.

Korting op SEA LIFE Scheveningen tickets

Een kijkje nemen in de onderwaterwereld met al haar prachtige zeedieren, zonder te hoeven duiken in een tropisch oord aan de andere kant van de wereld: dat kan bij SEA LIFE Scheveningen. Met meer dan 4000 dieren in 50 verschillende aquaria kijk je je ogen uit! Geen zin om te veel te betalen voor je entreeticket? Op deze pagina van uitmetkorting.nl verzamelen wij alle actuele aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes voor SEA LIFE. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je kaartje. Kijk dus altijd voordat je een dagje weggaat op de site, zodat je dagje uit zo goedkoop mogelijk blijft. Een ander voordeel: je hoeft niet meer in de rij voor een kaartje.

SEA LIFE Scheveningen Den Haag

Toepasselijk genoeg vind je SEA LIFE Den Haag vlakbij de Scheveningse kust. In SEA LIFE bekijk je vele vissoorten in maar liefst 50 aquaria, je wordt dus omringt door koraal. Mocht je zelf geen diepzeeduiker zijn dan krijg je hier toch de kans om dichtbij vissen als roggen, zeeschildpadden & haaien te komen. Het is echter een thuis voor allerlei organismen die in en rondom het water leven. Ook tropische kikkers, kwallen & clown visjes zwemmen in deze Scheveningse aquaria. Het team aan verzorgers beschikt over veel kennis over de dieren in de attractie. Zij vertellen de bezoekers met liefde over de dieren die in SEA LIFE Den Haag te bewonderen zijn. SEA LIFE Den Haag houdt zich ook bezig met het welzijn van zeldzame zeedieren. SEA LIFE Den Haag kan dieren namelijk een onvervuild thuis bieden. Wil jij naast een strandwandeling ook meer leren over de dieren die onder water leven? Koop voordelig jouw entreeticket via Uitmetkorting.nl en bemachtig aangename korting. Uitmetkorting.nl zet dagelijks aanbiedingen voor jou op een rij.

Mensen bezochten ook: Aqua Zoo Leerdam, Aquatopia, Fort Kijkduin, SEA LIFE Blankenberge, Zeeaquarium

Praktische informatie


Adres SEA LIFE Scheveningen

Strandweg 13
2586JK Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)70-3542100

Openingstijden en reserveren

Is SEA LIFE Scheveningen open? Kijk op de website van SEA LIFE Scheveningen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van SEA LIFE Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen korting
SEA LIFE Blankenberge korting
SEA Life Munchen korting
SEA LIFE Oberhausen korting