Met korting naar SEA LIFE Oberhausen

Wat is SEA LIFE Oberhausen?

Sea Life Oberhausen is een groot aquarium in het Duitse Oberhausen, waar meer dan 5000 zeedieren leven, zoals kwallen, haaien en dwergotters.

SEA LIFE Oberhausen reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw SEA LIFE Oberhausen beoordeling achter te laten.

Korting op SEA LIFE Oberhausen tickets

Haal nu je toegangskaartjes tot SEA LIFE Oberhausen met korting. Op deze pagina vind je verschillende aanbiedingen die je doen profiteren van hoge kortingen. Wij van Uitmetkorting.nl houden namelijk van voordeel en struinen elke dag het internet af voor actuele acties. Want alleen actuele acties vind je op onze pagina, zo hoef je zelf geen uren meer het internet af te struinen, dat hebben wij al voor je gedaan. Dus wacht niet langer en haal je kortingskaartjes voor SEA LIFE Oberhausen via Uitmetkorting.nl. Zo profiteer je snel en gemakkelijk met je partner of gezin van hoge kortingen.

SEA LIFE Oberhausen

Sea Life Oberhausen ligt in het Duitse Oberhausen. Het is het grootste Sea Life aquarium van Duitsland, met meer dan 5000 zeedieren in 50 aquaria, zoals haaien, roggen, kwallen, zeepaardjes en clownsvissen. In deze bijzondere dierentuin vind je naast heel veel bijzondere vissen ook twee gigantische zeeschildpadden en een stel schattige Aziatische otters.
Dit aquarium was ook de thuishaven van de bekende octopus Paul, die tijdens het WK 2010 alle wedstrijden goed voorspelde. Paul is er niet meer, maar zijn opvolger, kleine Paul, is nog wel in het aquarium te bewonderen. In dit aquarium kun je niet alleen maar van achter glas naar de vissen kijken. Met de glasbodemboot vaar je over een tropische oceaantank van 1,5 miljoen liter en ontdek je de vissen, haaien en schildpadden vanuit een nieuw perspectief. Ze zwemmen rustig onder je door. In een andere bak kun je zeesterren en anemonen aanraken of, als je durft, een krab vasthouden. Dagelijks worden de dieren gevoerd, tijdens deze vorderingen kun je al je vragen stellen aan de verzorgers, om zo alles te weten te komen over de wereld van de zeedieren. Wil je nog meer weten? In de bioscoop van het aquarium kun je een spannende film bekijken over het onderwaterleven. Voor de kinderen is er een quizroute uitgezet. Voel jij je als een vis in het water bij Sea Life Oberhausen? Haal je kortingskaartjes voor dit grote aquarium bij Uitmetkorting.nl, voor aangename aanbiedingen. Doe mee aan een veiling of de Dagje-Uit-Quiz en profiteer van veel voordeel.

Mensen bezochten ook: Aqua Zoo Leerdam, Aquatopia, Fort Kijkduin, SEA LIFE Blankenberge, SEA LIFE Scheveningen, Zeeaquarium

Praktische informatie


Adres SEA LIFE Oberhausen

Zum Aquarium 1
46047 Oberhausen
Duitsland

Contact

+49 (0)1806-66690101

Openingstijden en reserveren

Is SEA LIFE Oberhausen open? Kijk op de website van SEA LIFE Oberhausen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van SEA LIFE Oberhausen

SEA LIFE Scheveningen korting
SEA LIFE Blankenberge korting
SEA Life Munchen korting
SEA LIFE Oberhausen korting