Met korting naar Bellewaerde

Wat is Bellewaerde?

Bellewaerde is een pret- en dierenpark gelegen in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Beleef er verscheidene attracties geschikt voor de gehele familie, goed voor waterpret en een adrenalinekick. Bekijk ook de meer dan 300 exotische dieren en geniet van zowel de Mexicaanse, Canadese als Belgische keuken in de horecagelegenheden.

Bellewaerde reviews

Op basis van 11 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bellewaerde beoordeling achter te laten.

Korting op Bellewaerde tickets

Bij een bezoek aan Bellewaerde krijg je in feite twee dagjes uit voor de prijs van één: je betaalt namelijk voor een park wat enerzijds een dierentuin is en anderzijds een pretpark! Maar ook al krijg je twee dagjes voor een mooie prijs, korting op de entree is altijd mooi meegenomen. Zodra er een kortingscode of kortingsbon is, staat deze op de pagina. Staat er geen korting op, dan kan je altijd nog naar de online kassa van het themapark. Online kost een kaartje veel minder dan wanneer je hem bij de kassa koopt. En je hebt nog een voordeel: je hoeft niet te wachten in een lange rij bij de kassa, je hebt je kaartjes immers al. Loop gelijk door naar binnen!

Bellewaerde Ieper

Bellewaerde is een dieren- en pretpark voor het hele gezin. Of je nu een dierenliefhebber of sensatiezoeker bent, voor beide ben je op het juiste adres. In 1954 is het park geopend, toentertijd was het thema safari het grootste thema. Tegenwoordig zijn er meerdere thema's waarin het park is opgedeeld. Je beleeft in ieder geval een hoop plaatsen op één dag, waaronder Canada, het Wilde Westen, een Jungle, India en Mexico. In de verschillende themawerelden kom je ongeveer evenveel dieren als attracties tegen. De dieren zijn ook daadwerkelijk in de themawereld geplaatst waar zij vandaan komen. Bewonder bijvoorbeeld berggeiten, giraffen en een bizon op de savanne. Je bent echt op een exotische safari in Bellewaerde, je komt er leeuwen, Aziatische Olifanten en Amoerluipaarden tegen. Geniet ook van een welverdiende lunch of diner in de Carrousel, de Texas grill, de sandwich- & smoothie bar en de Canadian Tea- en Burgerroom. Kortom, er is genoeg te beleven in het Belgische Ieper. Op deze pagina heeft Uitmetkorting.nl beestachtige kortingsacties verzamelt. Sleep jouw kortingsbon in de wacht en breng voordelig een bezoek aan dieren- en attractiepark Bellewaerde!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Bellewaerde

Meenseweg 497
8902 Ieper
België

Contact

+32 (0)57-468686

Openingstijden en reserveren

Is Bellewaerde open? Kijk op de website van Bellewaerde voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.