Met korting naar Snowworld Landgraaf

Wat is Snowworld Landgraaf?

Snowworld Landgraaf is een indoor skihal gelegen in 't zuiden van het land, namelijk midden in Zuid-Limburg. Ze behoren tot 's wereld grootste skihallen en je kunt er 365 dagen per jaar op de ski's staan!

Snowworld Landgraaf reviews

Op basis van 31 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Snowworld Landgraaf beoordeling achter te laten.

Korting op Snowworld Landgraaf tickets

Voordelig de heuvel af? Haal dan je toegangskaartjes voor Snowworld Landgraaf via deze pagina. Wij van Uitmetkorting.nl presenteren je hier graag overzichtelijk alle geldige kortingsacties. Dit kunnen veilingen, winacties en kortingsvouchers zijn. Soms zijn er zelfs gratis toegangskaartjes te winnen voor Snowworld. Snowworld Landgraaf is toegankelijk voor skiën en snowboarden je kunt er zelfs Tubegliden. Soms zijn er voordelige arrangementen of voordelige dagen bij Snowworld. Ben je van plan regelmatig naar Snowworld te gaan? Dan is een voordeelkaart voor een bepaalde periode misschien een verstandige investering. Het is ook mogelijk kleding te huren bij Snowworld, ook hierop kan je besparen mocht je gewoon een dagje naar Snowworld willen.

Snowworld Landgraaf

Snowworld Landgraaf is de grootste indoor skihal van Europa. Midden in Zuid-Limburg vind je perfect geprepareerde pistes, deskundige leraren en de gezelligheid van een wintersportvakantie. Dompel je voor één dagje onder in de sneeuw of ga voor een compleet weekend, inclusief overnachting in het gezellige hotel van het resort. Op deze pagina vind je alle acties en aanbiedingen voor Snowworld. Momenteel geen korting beschikbaar? Dan zijn er ook andere manieren om te besparen. Ben jij niet perse een skiër? Naast de Matterhorn piste vind je in Snowworld Landgraaf ook een fun- en klimpark! Hier kan je dus helemaal los gaan, jump over allerlei hindernissen in 't funpark of klim de hoogte in. In het Klimpark heb je verscheidene parcours, aangelegd op 8 en 12 meter hoogte. Je hangt hier in touwen, ladders of andere obstakels. Durf jij het aan? Snowworld Langraaf is een geschikte plek als je en durfals bent en graag andere sporten uit wilt proberen.

Mensen bezochten ook: Alpincenter Bottrop, Montana Snowcenter, Skicentrum Hoofddorp, Skidôme Rucphen, Skidome Terneuzen, Skihalle Neuss, Snowplanet, Snowworld Zoetermeer

Praktische informatie


Adres Snowworld Landgraaf

Witte Wereld 1
6372VG Landgraaf
Nederland

Contact

045-5470700

Openingstijden en reserveren

Is Snowworld Landgraaf open? Kijk op de website van Snowworld Landgraaf voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.