Met korting naar Plopsaqua

Wat is Plopsaqua?

Plopsaqua de Panne in België is een overdekt zwembad en hoort bij de Plopsa groep. In provincie de Panne zwem je niet alleen in zee; ook in een zwembad. Plosaqua beschikt over vele faciliteiten: een binnen- en buitenbad, sauna, glijbanen (met lichtjes of in het donker), een wildwaterbaan en nog veel meer. Oma, opa, (jong)volwassene, kind, kleuter of peuter: er is voor ieder wat wils.

Plopsaqua reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Plopsaqua beoordeling achter te laten.

Plopsaqua De Panne

Er zijn inmiddels zes themaparken in België met de naam Plopsa! De naam Plopsa is een samenvoeging uit de eerste twee personages van Studio 100: Plop en Samson. Voor het leukste waterplezier van België moet je zeker naar Plopsaqua in De Panne. Van de allerkleinste tot opa en oma zullen zich geen moment vervelen in Plopsaqua. Door de grote verscheidenheid aan nieuwe attracties is de prijs voor een entreekaart echter niet gering, maar er zijn mogelijkheden om met een mooie korting te kunnen genieten van alle faciliteiten die het themapark te bieden heeft. Veelal zijn er kortingsacties waarbij je toegang krijgt tot meerdere parken van Plopsa, laat geen aanbieding aan je voorbij gaan. Doe je voordeel ermee op en neem een kortingsbon af; veel waterpret toegewenst bij Plopsaqua in De Panne!

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres Plopsaqua

De Pannelaan 68
8660 De Panne
België

Contact

+32 (0)58-420202

Openingstijden en reserveren

Is Plopsaqua open? Kijk op de website van Plopsaqua voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.