Met korting naar Tina Festival

Wat is Tina Festival?

Tina Festival (voorheen Tinadag) is een tweedaags festival in attractiepark Duinrell in Wassenaar. Het wordt georganiseerd door het gelijknamige meidentijdschrift de Tina.

Tina Festival reviews

Op basis van 62 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tina Festival beoordeling achter te laten.

Tina Festival Wassenaar

Het Tina Festival is het leukste festival voor echte Tina-meiden. Je kent dit festival misschien nog beter als de Tina-dag. Na het jaarlijkse grote succes van deze dag is besloten om er een tweedaags festival van te maken. Eén weekend per jaar wordt attractiepark Duinrell in Wassenaar omgetoverd tot een waar meiden paradijs. Overal staan kraampjes met make-up, sieraden en beauty producten. Er zijn leuke quizzen te doen en er komen verschillende BN’ers voor optredens en signeersessies. Naast al dit leuks kan er volop genoten worden van de vele attracties van Duinrell. Denk hierbij aan de Kikkerachtbaan, de Mad Mill en de Falcon. Het Tina Festival kan niet beter afgesloten worden dan met een duik in het Tikibad, het grootste overdekte glijbanenparadijs van Europa. Wij houden je op de hoogte van alle kortingsacties voor het Tina Festival.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Tina Festival

Duinrell 1
2242JP Wassenaar
Nederland

Contact

705155258

Openingstijden en reserveren

Is Tina Festival open? Kijk op de website van Tina Festival voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.