Met korting naar Lego World

Wat is Lego World?

Lego World is een evenement in Nederland dat helemaal in het teken staat van Lego. Hier bekijk je de grootste bouwwerken die met lego gemaakt zijn.

Lego World reviews

Op basis van 102 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Lego World beoordeling achter te laten.

Lego World Utrecht

Echte Lego liefhebbers gaan elk jaar naar Lego World in de Jaarbeurs in Utrecht. Tot 2012 bezocht je Lego World in de IJsselhallen in Zwolle. Maar liefst zeven hallen van de Jaarbeurs Utrecht worden gevuld met Legosteentjes. Alles wat je hier kunt doen heeft te maken met lego, lego en lego. Dit grootse evenement laat je kennismaken met alles wat met Lego te maken heeft. Zo kun je zelf kunstwerken bouwen, maar je kunt ook bekijken hoe professionele bouwers dingen maken en hen om tips vragen. Bekijk de mooiste, grootste en meest indrukwekkende lego creaties op de tentoonstelling. Daarnaast zijn er veel optredens van bekende kinderartiesten en worden er ook veel activiteiten georganiseerd. Een dagje naar Lego World is dus een heel bijzonder uitje voor het hele gezin. Deze pagina vertelt jou hoe je korting kunt krijgen op je toegangskaartjes voor het hele gezin voor Lego World.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Lego World

Jaarbeursplein 6
3521AL Utrecht
Nederland

Contact

302955911

Openingstijden en reserveren

Is Lego World open? Kijk op de website van Lego World voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.