Met korting naar Libelle Zomerweek

Wat is Libelle Zomerweek?

De Libelle Zomerweek is een zomers festijn wat ieder jaar wordt georganiseerd door de Libelle. Het vindt plaats in Almere, op het Almeerderstrand in Flevoland. Je kunt er lekkernijen proeven, meedoen aan workshops, winkelen, dansen op live muziek en nog veel meer.

Libelle Zomerweek reviews

Op basis van 116 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Libelle Zomerweek beoordeling achter te laten.

Korting op Libelle Zomerweek tickets

De Libelle Zomerweek staat bij veel dames met rood gemarkeerd in de agenda. Eén week per jaar wordt het Almeerderstrand omgetoverd in een live versie van het populaire damesblad. Een gezellig vriendinnenuitje, dat nog leuker is met flinke korting. Daarom vind je op deze pagina in de aanloop naar de Zomerweek de beste kortingen op tickets en parkeerkaarten. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt én dat de kaartjes niet uitverkocht zijn op de dag van jouw bezoek. Sleep een aangename kortingsactie in de wacht en maak je minder druk om de uitgave op het evenement zelf. Tijd om een feestje te vieren!

Libelle Zomerweek Almere

In de Libelle Zomerweek staat gezelligheid, creativiteit & inspiratie voorop. Het is een feestelijk evenement georganiseerd door de Libelle en vrouwen zijn er dol op. Het damesblad maakt in deze week plaats voor thema's als lifestyle, mode, optredens, meet & greets met bekende Nederlanders & culinaire hoogstandjes. Al deze onderdelen krijgen een podium op dit evenement. Loop langs heerlijke eetkraampjes, luister naar een workshop of leer een nieuwe creatieve vaardigheid tijdens een workshop. Naast al deze activiteiten is de Libelle Zomerweek een mooie gelegenheid om uit te waaien. Op het Almeerderstrand in Flevoland hangt namelijk een zomers briesje en ruik je het zoute water van de zee. Bemachtig nu een entreeticket via een kortingsactie op Uitmetkorting.nl. Op deze pagina zie je geen enkele aanbieding over het hoofd, Uitmetkorting heeft ze voor je geselecteerd. Je bent er op deze manier in ieder geval zeker van dat je deze feestweek niet hoeft te missen. Wie neem jij mee naar dit evenement speciaal voor vrouwen? Libelle Zomerweek is een mooie gelegenheid om even helemaal weg te zijn van de dagelijkse sleur. Ben je er na één dag nog niet op uitgekeken? Kom gezellig de hele week langs!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Libelle Zomerweek

IJmeerdijk 1
1309BA Almere
Nederland

Contact

+31 (0)88-5500221

Openingstijden en reserveren

Is Libelle Zomerweek open? Kijk op de website van Libelle Zomerweek voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.