Met korting naar Vrienden Van Amstel Live

Wat is Vrienden Van Amstel Live?

Vrienden van Amstel Live is een concertreeks die jaarlijks georganiseerd wordt in AHOY. Tijdens de concerten treden grotendeels Nederlandse artiesten op, waarbij ze elkaar repertoire zingen.

Vrienden Van Amstel Live reviews

Op basis van 12 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Vrienden Van Amstel Live beoordeling achter te laten.

Korting op Vrienden Van Amstel Live tickets

De grootste Amstelkroeg van Nederland is elk jaar weer een succes. Vrienden van Amstel Live is een populaire concertreeks Live in Rotterdam Ahoy. Ben je opzoek naar voordelige toegangskaartjes voor een Hollands avondje uit? Op deze pagina vind je actuele promotiecodes en kortingsacties op je tickets. Je hoeft dus niet meer verder te zoeken, alle geldige kortingen voor Vrienden van Amstel Live vind je hier! Profiteer direct van korting, wie weet win je wel gratis kaarten voor Vrienden van Amstel Live. Wees er op tijd bij want de kaarten van Vrienden van Amstel Live vliegen over de toonbank.

Vrienden Van Amstel Live Rotterdam

In januari 1998 is het programma begonnen onder de naam 'De Heeren van Amstel'. Een muziekspektakel met hits van Nederlandse bodem, dit is later veranderd in 'De Vrienden van Amstel LIVE'. Zo wordt niet de indruk gewekt dat er uitsluitend heren optreden en omdat het programma ook in andere café's in het land werden opgenomen. Sinds 1999 wordt elke reeks van het programma afgesloten met een concert in het Rotterdamse Ahoy. Naast de Vrienden van Amstel LIVE is er sinds 2010 ook een serie Helden van Amstel Live waarbij Nederlandse artiesten nummers zingen van artiesten en bands die hen inspireerden in de muziek. Het concert 'De Vrienden van Amstel LIVE' is vaak al ruim van tevoren uitverkocht. Als je er eenmaal geweest bent, wil je het kaartje voor het jaar daarna gelijk alweer kopen. Er zijn altijd veel bekende artiesten die optreden. Zowel 'gouwe ouwen' als artiesten die in dat betreffende jaar zijn opgekomen. Veel nummers worden door verschillende artiesten samen gezongen, dit geeft het een hele losse en gezellige sfeer. Sta jij in de nabije toekomst te dansen in AHOY Rotterdam? Via Uitmetkorting.nl word je eigenaar van een ticket waar een aangename korting aan vastzit.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms

Praktische informatie


Adres Vrienden Van Amstel Live

Ahoy
Rotterdam
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Vrienden Van Amstel Live open? Kijk op de website van Vrienden Van Amstel Live voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.