Met korting naar Amsterdam Light Festival

Wat is Amsterdam Light Festival?

Amsterdam Light Festival is een bijzonder tentoonstelling waarbij je op een boot door de stad vaart. De gehele stad zal worden verlicht met ieder jaar een andere thematiek, samengesteld door binnen- en buitenlandse kunstenaars met licht.

Amsterdam Light Festival reviews

Op basis van 30 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Amsterdam Light Festival beoordeling achter te laten.

Korting op Amsterdam Light Festival tickets

Gedurende 53 dagen viert Amsterdam het 'Amsterdam Light Festival'. Letterlijk en figuurlijk staat de stad dan in de spotlights. Wil jij dit flitsende festival niet missen? Via Uitmetkorting.nl is jouw ticket voor één van de boten zo geboekt. Vaar langs de kunstwerken met glühwein in de hand en op een verwarmd vaartuig. Vele Amsterdamse rederijen zijn aangesloten bij dit festival. Je kunt dus op verscheidene plekken opstappen. Houd deze sfeervolle avond uit goedkoop via de kortingscodes- en bonnen op de website. Op deze manier weet je zeker dat je dit knusse evenement niet hoeft te missen. Profiteer mee!

Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light Festival komt ook deze winter weer terug! De binnenstad van Amsterdam wordt tussen begin december en eind januari verlicht met allerlei verschillende lichtkunstwerken. Lichtsculpturen, maar ook projecties en installaties zullen het stadsbeeld sieren. Wil jij erbij zijn? Kies dan voor één van deze aanbiedingen en beleef het festival vanaf een boot. Op die manier zie je ook kunstwerken van de ‘Water Colors’ route, die alleen vanaf het water te bewonderen zijn. De startpunten voor de rondvaarten zijn de vele rederijen op loopafstand van het Centraal Station in Amsterdam. Ook kun je de show via een rondwandeling bekijken. Deze route verloopt anders dan de route op het water en bevat iets minder kunstwerken.

Mensen bezochten ook: De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Openingstijden en reserveren

Is Amsterdam Light Festival open? Kijk op de website van Amsterdam Light Festival voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.