Met korting naar Toverland Winter

Wat is Toverland Winter?

Toverland Winter is de speciale wintereditie van attractiepark Toverland. Dit middelgroot themapark ligt in Sevenum, Limburg.

Toverland Winter reviews

Op basis van 16 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Toverland Winter beoordeling achter te laten.

Toverland Winter Sevenum

Toverland is een Limburgs pretpark, een familiepark voor families. In de winter verandert Toverland haar park in een winter wonderland. Als het donker en koud wordt buiten blijf je natuurlijk liever warm en knus binnen. Maar een dagje uit met het gezin is natuurlijk altijd leuk. Kom dan naar Toverland Winter. De twee overdekte themagebieden van het pretpark zijn het hele jaar geopend en krijgen in de winter een extra winters feest tintje. Land van Toos en Magic Forest zorgen ervoor dat je lekker binnen geniet van allerlei attracties. Een warme chocolade melk drink in de Oostenrijkse Biergarten en in het Toverhuis ontdek je je eigen magische krachten. Een leuk winters uitje voor het hele gezin. Via deze pagina blijf je op de hoogte van korting op je toegangskaartjes.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Toverland Winter

Toverlaan 2
5975MR Sevenum
Nederland

Contact

003177-4677050

Openingstijden en reserveren

Is Toverland Winter open? Kijk op de website van Toverland Winter voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.