Met korting naar Wunderland Kalkar

Wat is Wunderland Kalkar?

Wunderland Kalkar is een pretpark in het Duitse Kalkar, vlak over de grens bij Arnhem. Het park is gevestigd in en om een kerncentrale die nooit in gebruik genomen is.

Wunderland Kalkar reviews

Op basis van 45 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Wunderland Kalkar beoordeling achter te laten.

Korting op Wunderland Kalkar tickets

Wunderland Kalkar bestaat uit een hotel, familiepark én partycentrum. De entreeprijzen van het familiepark liggen rond het gemiddelde van soortgelijke pretparken. Bijzonder is het all-inclusive concept in Wunderland Kalkar met onbeperkt friet, ijs, koffie, thee en frisdrank. En ook het parkeergeld is bij de toegangsprijs inbegrepen. De entree voor kinderen tot 2 jaar is gratis. De prijzen worden verder gegroepeerd rond de lengte. Zo krijgen kinderen tot 1,29 meter korting in Kernie's Familienpark. Ook 65 plussers profiteren van korting, evenals groepen vanaf 20 personen. Ten slotte is er voordeel als je het park vanaf 13.00 uur of 16.00 uur bezoekt. Daarnaast zijn er ook voor de andere onderdelen van Wunderland Kalkar geregeld aanbiedingen: bijvoorbeeld op hotelovernachtingen en arrangementen.

Wunderland Kalkar

In het Duitse Kalkar ligt Wunderland Kalkar, ook wel dichtbij Arnhem. Het pretpark is erg geschikt voor familie's. Het heet ook wel, Kernie's Familienpark en dat is niet voor niets. In de zomermaanden kan je er terecht voor speelplezier en attracties. Je vindt er onder andere een ponybaan en een mini-reuzenrad. Dat belooft veel goeds. Tijdens een bezoek geniet je van attracties voor jong en oud, maar het park heeft ook een uniek concept wat betreft voeding. Je kunt er all-inclusive eten of het nu om frietjes, ijs of iets anders gaat. Ben jij een liefhebber van eten? Dan ben je bij Wunderland Kalkar bij het juiste adres. Kernie staat ook met smart op je te wachten. Kernie is tevens ook getrouwd met Kerna. Voor kotingen ben je aan het juiste adres op deze pagina. Actuele aanbiedingen en acties zijn voor je op deze pagina gesomd. Profiteer ook van Kernie's Familienpark korting.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Wunderland Kalkar

Griether Strasse 110-120
47546 Kalkar
Duitsland

Contact

+31 (0)900-2345600

Openingstijden en reserveren

Is Wunderland Kalkar open? Kijk op de website van Wunderland Kalkar voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.