Met korting naar Winter Slagharen

Wat is Winter Slagharen?

Slagharen ligt in het Overijsselse Slagharen en het attractiepark is ook in de winter geopend voor trouwe fans. Je kunt 30 attracties en shows beleven en bijwonen. Daarnaast zijn er speciale overdekte attracties, onbeperkt chocolademelk, glühwein voor de liefhebbers én de spectaculaire show Slagharen On Ice.

Winter Slagharen reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Winter Slagharen beoordeling achter te laten.

Winter Slagharen

In de winter is Attractiepark Slagharen nóg leuker! Sinds 2011 wordt het pretpark in het Overijsselse Slagharen tot een waar winterparadijs omgebouwd: Winter Slagharen. Ieder weekend in december geniet je hier van winterse sferen. Het pretpark is sfeervol versierd, met kerstbomen, lampjes, sneeuw en kerstballen. De winterpret wordt compleet dankzij alle leuke attracties in Winter Slagharen. Stap op de lange latten en wiebel voort over de langlaufbaan en geniet van de spetterende voorstellingen in het Winter Circus. Voor wat romantiek stap je in de arrenslee. Terwijl de belletjes op het paardentuig tinkelen, rij je langs alle mooie versieringen. De kinderen voelen zich een echte cowboy op de rug van een pony in het Western Village Theater. Ook is er een overdekte opblaasbare glijbaan, mét overdekt terras. Terwijl de kinderen zich uitleven, geniet jij alvast van een beker warme chocolademelk met slagroom. Als het begint te schemeren wordt het nog sfeervoller in het park. Blijf tot het einde, want op zaterdag en zondag wordt de dag afgesloten met een winterparade en vuurwerk. Wil je daarna nog niet naar huis? Dat is geen probleem, want ook het bungalowpark van Slagharen is geopend. Blijf slapen in een comfortabel chalet en ga morgen weer naar Winter Slagharen!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland