Met korting naar Slagharen

Wat is Slagharen?

Attractiepark Slagharen is een van de meest bezochte attractieparken van Nederland. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en veel meer. Er is voor ieder wat wils, van kleine kinderen tot volwassenen. Slagharen is een plek waar je je geen moment hoeft te vervelen. Geniet van de vele attracties, shows en activiteiten en maak er een onvergetelijke dag van!

Slagharen reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Slagharen beoordeling achter te laten.

Slagharen

Slagharen bestaat uit een attractiepark, vakantiepark en een camping. In het attractiepark geniet je van shows, parades en meer dan 40 attracties. Vakantiepark Slagharen is een gezellig vakantiepark met verschillende type bungalows: van de eenvoudige Arizona tot de luxe Yellowstone. Op de camping logeer je in je eigen caravan, camper of in een Tipi tent. De camping en het vakantiepark liggen op loopafstand van Attractiepark Slagharen. Zo geniet je iedere dag van de leuke attracties die te vinden zijn in het park. Voor jonge kinderen is er een leuke zweefmolen, een..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland