Met korting naar Efteling Vakantiepark Bosrijk

Wat is Efteling Vakantiepark Bosrijk?

Efteling Vakantiepark Bosrijk is een unieke plek om te verblijven. Geniet van de rust en de prachtige natuur. Ontdek de vele attracties, zoals de sprookjesachtige achtbanen, de spannende shows en de magische avonturen. Geniet van de luxe accommodaties, heerlijke restaurants en de vele faciliteiten. Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin!

Efteling Vakantiepark Bosrijk reviews

Op basis van 35 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Efteling Vakantiepark Bosrijk beoordeling achter te laten.

Efteling Vakantiepark Bosrijk Kaatsheuvel

Vind je een dagje veel te kort voor een bezoek aan de Efteling? Dan is Efteling Bosrijk een mooie oplossing. In dit vakantiepark waan je je zolang je wilt in de sprookjesachtige omgeving van de Efteling, met onbeperkt toegang tot het attractiepark. Zo kan je overnachten in de kasteelachtige Poort- en Landhuysappartementen, in een vrijstaand Boshuys of in een Dorpshuys rond een gezellig plein met als middelpunt een grote put. Voor de kinderen is dit een prachtig avontuur, want de Eftelingfiguren komen regelmatig op bezoek in het restaurant. De andere faciliteiten in..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, Europarcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Efteling Vakantiepark Bosrijk

Eftelingsestraat 7
5171 RP Kaatsheuvel
Nederland

Contact

+31 416 537 777

Openingstijden en reserveren

Is Efteling Vakantiepark Bosrijk open? Kijk op de website van Efteling Vakantiepark Bosrijk voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van Efteling Vakantiepark Bosrijk

Efteling korting
Efteling Boshoeve korting
Efteling Boshuys aanbieding
Efteling Bungalow aanbieding
Efteling Bungalowpark aanbieding
Efteling Dorpshuys aanbieding
Efteling Hotel kortingscode
Efteling Landhuys aanbieding
Efteling Loonsche Land Hotel aanbieding
Efteling Overnachten korting
Efteling Poorthuys aanbieding
Efteling Schaapskooi korting
Efteling Slapen korting
Efteling Theater korting
Efteling Vakantiepark Bosrijk aanbieding
Efteling Vakantiepark Loonsche Land aanbieding
Mini-Efteling korting
Winter Efteling korting