Efteling Vakantiepark Bosrijk kortingscodes

Wat is Efteling Vakantiepark Bosrijk?

Efteling Vakantiepark Bosrijk is een unieke plek om te verblijven. Geniet van de rust en de prachtige natuur. Ontdek de vele attracties, zoals de sprookjesachtige achtbanen, de spannende shows en de magische avonturen. Geniet van de luxe accommodaties, heerlijke restaurants en de vele faciliteiten. Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin!

Efteling Vakantiepark Bosrijk reviews

Op basis van 38 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Efteling Vakantiepark Bosrijk beoordeling achter te laten.

Efteling Vakantiepark Bosrijk Kaatsheuvel

Vind je een dagje veel te kort voor een bezoek aan de Efteling? Dan is Efteling Bosrijk een mooie oplossing. In dit vakantiepark waan je je zolang je wilt in de sprookjesachtige omgeving van de Efteling, met onbeperkt toegang tot het attractiepark. Zo kan je overnachten in de kasteelachtige Poort- en Landhuysappartementen, in een vrijstaand Boshuys of in een Dorpshuys rond een gezellig plein met als middelpunt een grote put. Voor de kinderen is dit een prachtig avontuur, want de Eftelingfiguren komen regelmatig op bezoek in het restaurant. De andere faciliteiten in..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken