Met korting naar Walygator Grand-Est

Wat is Walygator Grand-Est?

Walygator Grand-Est is het grootste pretpark van Noord-Frankrijk. Het is de thuisbasis van meer dan 50 attracties, waaronder achtbanen, wildwaterattracties, waterglijbanen en ook reuze schommels. Ook heb je er een mooie dierentuin omringd door verschillende facetten van de regio Alsace. Perfect voor een onvergetelijke dag. Zoek geen verdere pretparken: Walygator Grand-Est is dé uitstekende keuze.

Walygator Grand-Est reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Walygator Grand-Est beoordeling achter te laten.

Walygator Grand-Est Maizières-les-Metz

In het Franse Maiziéres-les-Metz staat het attractiepark Walygator Parc. Met attracties voor het hele gezin zal je je hier niet snel vervelen. Schraap bijvoorbeeld al je moed bij elkaar voor de spannende achtbaan The Monster, kijk je ogen uit tijdens een ritje in het enorme reuzenrad of haal een nat pak bij een van de waterattracties. Ook voor de allerkleinsten zijn speciale attracties ontworpen en daarnaast kunnen ze zich uitleven in de speeltuin. Naast al die attracties geniet je van de meest spectaculaire shows die worden opgevoerd en rust je lekker uit in een van de restaurants.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Walygator Grand-Est

Voie Romaine
57280 Maizières-les-Metz
Frankrijk

Contact

+33(0)387307007

Openingstijden en reserveren

Is Walygator Grand-Est open? Kijk op de website van Walygator Grand-Est voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.