Met korting naar Walygator Sud-Ouest

Wat is Walygator Sud-Ouest?

Walygator Sud-Ouest biedt een perfecte dag vol vertier voor iedereen. Geniet van de achtbanen, de waterattracties, de kermis en veel meer, terwijl je geniet van het prachtige landschap van de Franse regio. Bezoek de betoverende dierenparken, ontdek het avontuurpark, geniet van het prachtige aquarium en sluit je dag mooi af met spectaculaire shows. Een dag hier zal een onvergetelijke en magische herinnering blijven.

Walygator Sud-Ouest reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Walygator Sud-Ouest beoordeling achter te laten.

Walygator Sud-Ouest Roquefort (Lot-et-Garonne)

Walibi Aquitaine, vanaf dit seizoen Walibi Sud-Ouest, in het Franse Roquefort (Lot-et-Garonne) is een attractiepark voor het hele gezin. Aan iedereen is gedacht. Zo kunnen de avonturiers zich vermaken in verschillende spannende attracties, zijn er speciale belevenissen voor kinderen en kan je samen met het hele gezin uit je dak gaan in de familieattracites. Ook zijn er verschillende shows en rust je even uit in een van de restaurants. En in de Walibi-shop koop je een prachtig aandenken aan jouw bezoek aan Walibi Sud-Ouest.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Walygator Sud-Ouest

Château De Caudouin D656
47310 Roquefort (Lot-et-Garonne)
Frankrijk

Contact

+33(0)820426420

Openingstijden en reserveren

Is Walygator Sud-Ouest open? Kijk op de website van Walygator Sud-Ouest voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.