Met korting naar Aqua Mundo De Huttenheugte

Wat is Aqua Mundo De Huttenheugte?

Aqua Mundo in het Drentse Huttenheugte is een sfeervol zwembad voor subtropisch zwemplezier. Het overdekte zwembad is geschikt voor jong en oud. Zo vind je er een golfslagbad, twee waterglijbanen, een wildwaterbaan, een Turks stoombad en een kinder-doe-bad.

Aqua Mundo De Huttenheugte reviews

Op basis van 72 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Aqua Mundo De Huttenheugte beoordeling achter te laten.

Aqua Mundo De Huttenheugte Dalen

Kom eens zwemmen in Drenthe! Aqua Mundo de Huttenheugte is een subtropisch overdekt zwembad. Door de tropische beplanting, de aangename temperatuur en de sfeervolle aankleding is het net alsof je in de jungle bent. Zwembad de Huttenheugte telt diverse baden, waaronder een 25-meterbad, een golfslagbad en een veilig kinder-doe-bad. Ook zijn hier een spannende wildwaterbaan en twee waterglijbanen te vinden. Hierdoor is een dagje naar zwembad de Huttenheugte een heerlijk uitje voor het hele gezin! Het zwembad leent zich ook goed voor een kinderfeestje. Ben je uitgezwommen? Neem een snack voor de lekkere trek, aan de rand van het zwembad staan stoelen waar je gezamenlijk kan zitten. Ook is er een Turks stoombad, een sauna en een snelbruiner aanwezig in Aqua Mundo te Huttenheugte. Kom thuis van een bezoek aan het zwembad met een mooi kleurtje. Aqua Mundo biedt ook bijzondere activiteiten en arrangementen zoals bijvoorbeeld Aqua Fit, Aquarobics, Watergames, Baby zwemmen of Duiken om een extra dimensie te geven aan het zwemmen.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres Aqua Mundo De Huttenheugte

Reindersdijk 55
7751SH Dalen
Nederland

Contact

524594666

Openingstijden en reserveren

Is Aqua Mundo De Huttenheugte open? Kijk op de website van Aqua Mundo De Huttenheugte voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.