Met korting naar Avonturenboerderij Molenwaard

Wat is Avonturenboerderij Molenwaard?

Bij Avonturenland Molenwaard staat het Hollandse landleven centraal. Bezoekers ontdekken hier de oude ambachten en streekproducten. Boerenkinderen Fien en Teun vormen de rode draad in de thematisering van Avonturenland Molenwaard.

Avonturenboerderij Molenwaard reviews

Op basis van 32 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Avonturenboerderij Molenwaard beoordeling achter te laten.

Korting op Avonturenboerderij Molenwaard tickets

Binnenkort met Fien en Teun op avontuur voor een goedkope prijs? Op deze pagina vind je kortingstickets voor zowel het laag- als het hoogseizoen. Voor de trouwe bezoeker is er ook een mogelijkheid om een abonnement te nemen; dit zorgt weer voor voordeel verspreid over het jaar. Houd ook de acties in de gaten rondom groepstickets, misschien zit er wel een geschikte e-ticket bij voor een betaalbare reis met jouw vriendengroep of klas! Ontdek 'waar spelen ontdekken is', namelijk de avonturenboerderij Molenwaard. Sleep jouw e-ticket, kortingsvoucher of andere aangename deal in de wacht en ontmoet Fien en Teun in de nabije toekomst.

Avonturenboerderij Molenwaard Groot-Ammers

Avonturenboerderij Molenwaard; waar spelen ontdekken is. Bij aankomst springt je direct een oerhollandse molen in het oog. Op een speelse manier leren kinderen (en volwassenen) bij over het Hollandse landleven. Avonturenpark Molenwaard is met name geschikt voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar; een mix tussen humor en educatie. Bezoekers zijn naderhand helemaal thuis in het landleven, aan het eind van de dag sleep je een boerderij diploma in de wacht. Kinderen weten meer over het broeden van de kip, de groente- en fruitsoorten die men verbouwt op het land en veeteelt. Daar komt bij dat ze hun mogelijke jeugdidool kunnen ontmoeten. Het educatieve themapark is tevens een leuke gelegenheid om te bezoeken tijdens een schoolreis- of kinderfeestje. Ga samen met je beste vriendjes naar het platteland, trek je overal aan en je hebt meteen het gevoel verkleed te zijn. Wat een dag uit! Er zijn tevens arrangementen voor kinderfeestjes- en schoolreisjes. Kom pony rijden, smikkel van frietjes, een drankje- of een ijsje & help met het mesten van de stallen. Een betere boerderij ervaring kan bijna niet, ook krijgt de jarige job een cadeau! Stuur een speciale kaart op om jouw vrienden te enthousiasmeren, namelijk geheel in thema van Fien en Teun. Waar wacht je nog op? Verzeker jouzelf en al jouw vriendjes van kortingskaartjes voor dit uitje. Uitmetkorting.nl zet de actuele acties voor je op een rij. Korting op Avonturenboerderij Molenwaard bemachtig je hier.

Mensen bezochten ook: DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Avonturenboerderij Molenwaard

Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
Nederland

Contact

+31 (0)184-784111

Openingstijden en reserveren

Is Avonturenboerderij Molenwaard open? Kijk op de website van Avonturenboerderij Molenwaard voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.