Met korting naar Monkey Town

Wat is Monkey Town?

In Nederland vind je een aantal vestigingen van Monkey Town: een indoor speelparadijs voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Glijbanen, ballenbakken, klimrekken en speelhuisjes, je vindt het allemaal in de leukste apen steden van Nederland!

Monkey Town reviews

Op basis van 47 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Monkey Town beoordeling achter te laten.

Monkey Town

Monkey Town is een binnenspeeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar met vestigingen in Nederland, Duitsland en Zweden. Bij indoor speeltuin Monkey Town spelen kinderen op grote glijbanen, in enorme ballenbakken en op uitdagende klimrekken. Speciaal voor de allerkleinsten is er een gedeelte met vrolijk gekleurde speelhuisjes en softplay materiaal. Voor oudere kinderen zijn er gigantische klautertoestellen vol hindernissen en glijbanen. In deze overdekte speeltuinen voelen alle kinderen zich aapjes. Slingeren, rennen, springen en klauteren, alles wat jonge aapjes doen, doen de kinderen hier ook. Een bezoek aan een van de vestigingen is natuurlijk een leuk dagje uit en iedere vestiging heeft zo z'n eigen extra's. Maar de speeltuinen lenen zich ook perfect voor het vieren van een familiefeest, kinderfeestje of schoolreisje. Zijn jullie van plan om met een hele grote groep te komen? Dan is het misschien wel verstandig om van tevoren te reserveren. Zo weet je zeker dat er een plekje vrij is en dat ook het eten en drinken klaar staan mocht daar behoefte aan zijn. Voor de kinderen een groot glas limonade en voor de volwassenen wat fris, koffie of een lekker biertje. Een dag bij deze apenstad zul je in ieder geval niet snel vergeten!

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Oud Valkeveen, Plaswijckpark