Met korting naar Linnaeushof

Wat is Linnaeushof?

Linnaeushof wie kent het niet van schoolreisjes? Linnaeushof is een recreatie- en attractiepark gelegen in Bennebroek (gemeente Bloemendaal). Met meer dan 350 attracties is het de grootste speeltuin van Europa.

Linnaeushof reviews

Op basis van 84 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Linnaeushof beoordeling achter te laten.

Korting op Linnaeushof tickets

Om geld te besparen op een dagje actief spelen bij Linnaeushof is het handig om Uitmetkorting.nl in de gaten te houden. Alle lopende acties en kortingen voor de Linnaeushof vind je bij ons op een rij! Naast een ideaal familiepark, is deze speeltuin ook een zeer geschikte locatie voor een verjaardagspartijtje, schoolreisje of groepsuitje. Met ruim driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties om van te genieten, kan iedereen zich hier kind voelen! Zodra er Linnaeushof korting beschikbaar is, plaatsen wij deze direct online. Check voor je naar Linnaeushof gaat daarom deze pagina om te kijken of er een interessante aanbieding voor jou bij zit. Dat is makkelijk besparen!

Linnaeushof Bennebroek

Een dagje naar het Linnaeushof is ideaal voor gezinnen met kinderen! Dit speelpark ligt in Bennebroek, in de buurt van Heemstede en Haarlem in Noord-Holland. Kinderen kunnen hier de hele dag lekker spelen en ravotten. Er zijn veel verschillende soorten speeltoestellen. Zo kunnen ze lekker glijden, spelen, klimmen en klauteren in de grootste buitenspeeltuin die je je voor kunt stellen. Mocht het weer niet optimaal zijn dan is er ook een binnenspeeltuin waar lucht skelters en mini cars voor genoeg vermaak zorgen. Vanaf het voorjaar is ook de waterspeeltuin open. Dit is echt een waterparadijs voor de warme dagen van het jaar. Het is ook mogelijk om kinderfeestjes te vieren in Linnaeushof. Hiervoor is een speciaal arrangement met patat, een snack, drinken en een ijsje als verrassing beschikbaar. Vergeet dus niet vlak voor je bezoek aan het Linnaeushof deze pagina te checken om te kijken of er korting op de entree beschikbaar is. Uitmetkorting.nl speurt namelijk dagelijks naar de beste aanbiedingen om een dagje uit nog leuker te maken!

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Linnaeushof

Glipperweg 4C
2104AK Bennebroek
Nederland

Contact

023-5847624

Openingstijden en reserveren

Is Linnaeushof open? Kijk op de website van Linnaeushof voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.