Met korting naar Walibi Belgium

Wat is Walibi Belgium?

Gelegen in Wavre, ongeveer een half uurtje van Brussel, vind je attractiepark Walibi Belgium. Een groot pretpark met meer dan 40 attracties voor het hele gezin. Het is een echte aanrader voor een spectaculair dagje uit met verschillende achtbanen, kindvriendelijke attracties en nog veel meer.

Walibi Belgium reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Walibi Belgium beoordeling achter te laten.

Korting op Walibi Belgium tickets

Walibi Belgium is een prachtig attractiepark en heeft de meeste achtbanen van België. Deze grote hoeveelheid attracties zie je ook terug in de toegangsprijs. Walibi Belgium is een van de duurdere pretparken van België. Korting is daarom mooi meegenomen: Kijk op onze pagina of er momenteel een kortingsactie of kortingsbon is. Er zijn regelmatig mooie acties. Ga je bijvoorbeeld met een groep van 6 personen naar het park, dan kan je wel tot 6 euro per persoon korting op je kaartjes krijgen! Ben je echt dol op het park, neem dan een abonnement. Dan betaal je één keer wel wat meer, maar dat bedrag heb je er na een aantal bezoeken al weer uit. Je mag dan onbeperkt langskomen in het pretpark!

Walibi Belgium Waver

In attractiepark Walibi Belgium vind je plezier en attracties voor jong en oud. Stap met het hele gezin in de Flashback, laat je niet voor de gek houden door dat rustige kabbelde water voor je het weet plos je naar beneden, of speel de Challenge of Tutankhamon en versla mummies in een Egyptische tombe. Ook aan de allerkleinsten is gedacht voor plezier met leuke draaimolens, speeltoestellen en ritjes. Ben je niet bang en juist op zoek naar sensatie? Stap in de Vampire, een enorme achtbaan met bloeddorstige loopings en hoge snelheden. Of stap in de Dalton Terror en val 7 meter recht naar beneden. Uiteraard vind je naast de meer dan 40 attracties ook genoeg horecagelegenheden om weer op krachten te komen. Via Uitmetkorting.nl kan je nu voordelig naar Walibi Belgium. Bemachtig nu een entreebewijs met korting en houd geld over voor een leuke souvenir of wat te drinken. Zo blijft je dagje uit betaalbaar!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Walibi Belgium

Boulevard De L'Europe 100
1300 Waver
België

Contact

32(0)10421500

Openingstijden en reserveren

Is Walibi Belgium open? Kijk op de website van Walibi Belgium voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.