Met korting naar Walibi Rhone Alpes

Wat is Walibi Rhone Alpes?

Walibi Rhone Alpes is een pretpark in Frankrijk. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en meer. Er zijn ook veel restaurants en winkels waar je kunt genieten van een lekkere maaltijd of souvenirs kunt kopen. Het park is een geweldige plek om te genieten van een dag vol plezier en avontuur. Walibi Rhone Alpes is een perfecte bestemming voor een dagje uit met het hele gezin.

Walibi Rhone Alpes reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Walibi Rhone Alpes beoordeling achter te laten.

Walibi Rhone Alpes Les Avenières

Walibi Rhône Alpes is niet alleen een leuk pretpark voor de hele familie, het is ook nog eens een gaaf zwemparadijs met spannende glijbanen. De attracties in het pretpark zijn voor jong en oud. Van een draaimolen voor de jongste bezoekers tot een bloedstollende achtbaan voor de bezoekers die op zoek zijn naar wat meer spanning. Aqualibi, het watergedeelte van het park, is voorzien van vier prachtig ingerichte zwembaden en evenzoveel spannende glijbanen. Je wilt eigenlijk niet naar huis aan het eind van de dag!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Walibi Rhone Alpes

Route De La Corneille 1380
38630 Les Avenières
Frankrijk

Contact

+33(0)474337180

Openingstijden en reserveren

Is Walibi Rhone Alpes open? Kijk op de website van Walibi Rhone Alpes voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.