Met korting naar Walibi

Wat is Walibi?

Walibi is een attractiepark dat vooral populair is bij kinderen. Er zijn tal van stoere achtbanen en andere attracties om van te genieten. Het park heeft ook karts, lamaze-attracties en aquatische attracties. Verder is er een foodcourt met allerlei snacks en dranken om te genieten. Naast al het plezier biedt Walibi ook een unieke ervaring, dankzij haar innovatieve en spectaculaire attracties. Laat de dag van je leven meemaken in Walibi!

Walibi reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Walibi beoordeling achter te laten.

Walibi Biddinghuizen

Er zijn Walibi- pretparken in heel Europa: Walibi-Aquitaine en Walibi-Rhone Alpes in Frankrijk, Walibi-Belgium en Walibi-Holland in Nederland. Al deze parken horen bij Compagnie des Alpes en hebben de bekende oranje kangoeroe als logo. Deze oranje kangoeroe is niet de enige overeenkomst van de parken. Alle pretparken van deze 'keten' zijn namelijk gevuld met de grootste en stoerste achtbanen. Ben je dol op de kriebels in je buik en de adrenalinekick die je krijgt van een rit in de achtbaan? Dan is een bezoek aan een van deze pretparken echt de moeite waard. Een bezoek..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Walibi

Spijkweg 30
8256RJ Biddinghuizen
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Walibi open? Kijk op de website van Walibi voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.