Met korting naar LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen

LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen beoordeling achter te laten.

LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen

Weten hoe het voelt om in de grootste LEGO-doos ooit te springen? Als je een bezoek brengt aan Legoland Discovery Centre Oberhausen, kom je aardig dicht in de buurt van dit gevoel. Je waant je er in een LEGO-wereld met maar liefst vier miljoen LEGO-stenen! Maar je wilt natuurlijk niet te veel uitgeven voor een dag naar Legoland als het niet nodig is. Als je je tickets online koopt, betaal je sowieso al minder entree én hoef je niet in de wachtrij te staan om naar binnen te gaan. Zeker weten dat je de laagste prijs betaalt? Kijk dan altijd eerst even op uitmetkorting.nl; wij verzamelen alle actuele kortingsacties voor Legoland Discovery Centre Oberhausen op deze pagina. Zo weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen

Promenade 10
46047 Oberhausen
Duitsland

Contact

0049-(0)203-5708880

Openingstijden en reserveren

Is LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen open? Kijk op de website van LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen

LEGOLAND Denemarken korting
LEGOLAND korting
LEGOLAND Berlin korting
LEGOLAND California korting
LEGOLAND Castle aanbieding
LEGOLAND Chicago korting
LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen korting
LEGOLAND Duitsland korting
LEGOLAND Feriendorf aanbieding
LEGOLAND Florida korting
LEGOLAND Holiday Village aanbieding
LEGOLAND Manchester korting
LEGOLAND Scheveningen korting
LEGOLAND Windsor korting