Met korting naar LEGOLAND Duitsland

Wat is LEGOLAND Duitsland?

Houd je veel van LEGO? Bezoek Legoland Günzburg in Duitsland. Dit themapark ter grote van 26 voetbalvelden heeft meer dan 40 attracties. Met 3 achtbanen en 6 waterattracties en meer dan 25 miljoen legosteentjes verspreid over verschillende themagebieden is hier van alles te doen voor zowel jong als oud.

LEGOLAND Duitsland reviews

Op basis van 28 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw LEGOLAND Duitsland beoordeling achter te laten.

Korting op LEGOLAND Duitsland tickets

In Günzburg, Duitsland, ligt een park ter grootte van zesentwintig voetbalvelden. Het park is volgebouwd met LEGO en attracties die lijken op de LEGO-wereld. Een prachtig park om te bezoeken met het hele gezin! Legoland Duitsland is ook voor Nederlanders heel goed bereikbaar namelijk. Echter zijn tickets relatief duur. Daarom vind je op deze pagina van uitmetkorting.nl een overzicht van de meest actuele kortingscodes en kortingsacties voor Legoland Duitsland. Zo weet je zeker dat je altijd een ticket voor del laagste prijs koopt voor dit attractiepark.

LEGOLAND Duitsland Günzburg

Legoland Günzburg is verdeeld in verschillende zones. Bezoek Ninjago World, zie duitsland in het klein in Miniland of leer auto rijden in Lego City. In Imagination kan je zelf aan de slag met het bouwen van jouw LEGO ontwerp. Zijn de kinderen echte avonturiers bezoek dan Knight’s Kingdom, alleen dappere ridders en brave meisjes zullen hier overleven. Op de Pirate School in Pirate Land leer je alles om als jonge zeevaarder te overleven. Ben je op zoek naar adrenaline? Stap dan in een van de 3 achtbanen of bezoek Adventure Land en ga op Jungle X-pedition Kortom: er is hier van alles te beleven met het hele gezin. De tickets voor Legoland Duitsland zijn best prijzig, bespaar op je entreekaartjes via Uitmetkorting.nl en houd geld over voor de Lego City Shop. Zo kan je naar huis en zelf aan de slag met het bouwen van jouw Legoland.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres LEGOLAND Duitsland

Legoland Allee 1
89312 Günzburg
Duitsland

Contact

+49(0)180570075701

Openingstijden en reserveren

Is LEGOLAND Duitsland open? Kijk op de website van LEGOLAND Duitsland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van LEGOLAND Duitsland

LEGOLAND Denemarken korting
LEGOLAND korting
LEGOLAND Berlin korting
LEGOLAND California korting
LEGOLAND Castle aanbieding
LEGOLAND Chicago korting
LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen korting
LEGOLAND Duitsland korting
LEGOLAND Feriendorf aanbieding
LEGOLAND Florida korting
LEGOLAND Holiday Village aanbieding
LEGOLAND Manchester korting
LEGOLAND Scheveningen korting
LEGOLAND Windsor korting