Met korting naar LEGOLAND Denemarken

Wat is LEGOLAND Denemarken?

LEGOLAND® Denemarken ligt in Billund. Stap in deze Deense wereld van LEGO met allerlei themawerelden gebouwd van grote- en kleine LEGO-stenen. Avontuur staat voorop in dit park. In welke wereld kom jij terecht? LEGO DUPLO®, een ninja-wereld, de miniatuurwereld Mini-Land en een spookhuis Ghost - The Haunted House.

LEGOLAND Denemarken reviews

Op basis van 96 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw LEGOLAND Denemarken beoordeling achter te laten.

Korting op LEGOLAND Denemarken tickets

Staat een midweek weg naar LEGOLAND Denemarken op de planning, samen met het gezin? Boek jullie mini-vakantie nu, de kosten hoeven namelijk niet langer in de weg te staan. Uitmetkorting.nl biedt fraaie kortingen voor dit park vol LEGO en tevens resort. Vertoef voor een scherpe prijs in LEGOLAND Wild West cottages Hotel, de LEGOLAND Billund camping óf in gethematiseerde ninja-cabin. Alle aanbiedingen en kortingen zijn op deze pagina verzamelt. Sla dus je slag! Maak ook gebruik voor de kortingscode, waar je recht hebt op een gratis kinderkaartje. Binnenkort reizen jullie tezamen nar Denemarken voor een weekend vol LEGO en avontuur.

LEGOLAND Denemarken Billund

In de nieuwe LEGO® NINJAGO® World kun je je ninja-vaardigheden testen in Lloyds Laser Labyrint, op Coles Klimwand, in de Spinners van Kai en met de reflex-training van Jay. De ultieme NINJAGO belevenis staat je te wachten in LEGO NINJAGO The Ride, een interactieve wereldprimeur waarin je de controle moet krijgen over de vier elementen: vuur, bliksem, aarde en ijs. Als je dat lukt, kun je het opnemen tegen een reuzenslang die De Grote Verslinder wordt genoemd. In LEGOLAND® zijn meer dan 60 miljoen LEGO steentjes gebruikt en het park biedt volop WAUW-belevenissen voor het hele gezin. Vlinders in je buik in de achtbanen, watergevechten bij de piraten, allerlei super-indrukwekkende LEGO modellen en uren speelplezier in LEGO DUPLO® Land. Zou er ook een Nederlands landschap te vinden zijn in Mini-land?

En LEGOLAND heeft nog veel meer te bieden, zoals het griezelige spookhuis Ghost – The Haunted House: een superenge attractie waar de haren je te berge rijzen. Rooster een broodje boven het kampvuur van het indianenopperhoofd in het Wild West-stadje en ga op ontdekking in Miniland: een fantastische miniatuurwereld die is gebouwd van LEGO steentjes. Beleef de spanning van een vrije val in de Polar X-plorer attractie. Ga op bezoek bij de pinguïns in Penguin Bay of kijk naar haaien die boven je hoofd rondzwemmen in Atlantis by SEA LIFE™. Rond de dag af in de attractie 'LEGO Toppen', waar je het park van bovenaf kunt bekijken.
LEGOLAND gaat ook in 2016 weer een heel seizoen lang allerlei speelse attracties, spannende evenementen en onvergetelijke belevenissen bieden voor het hele gezin.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland