Dit zijn de vijf leukste Aqua Mundo’s om te bezoeken met de Ouders van Nu Voordeelpas

Zwemmen in één van de Aqua Mundo’s van Center Parcs is altijd leuk! Zo’n dagje zwemmen hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn. Met de speciale Ouders van Nu Centerparcs actie krijg jij namelijk heel veel korting op tickets voor verschillende Aqua Mundo’s. Om je een overzicht te geven van de mogelijkheden met de Centerparcs Ouders van Nu 50% korting actie zetten wij in dit blog de vijf leukste Aqua Mundo’s op een rijtje. Wacht dus niet langer en lees snel verder!

Wat is de Centerparcs Ouders van Nu actie?

De Ouders van Nu Centerparcs actie is beschikbaar voor iedereen met de Ouders van Nu Voordeelpas. Deze Voordeelpas is eenvoudig online aan te vragen. Met de voordeelpas krijg jij toegang tot heel veel verschillende kortingsacties. Van kleding tot speelgoed en van woonaccessoires tot dagjes uit. Één van de aanbiedingen is de speciale Ouders van Nu korting Centerparcs actie. Met deze aanbieding krijg jij korting op alle deelnemende Aqua Mundo’s. De korting is geldig voor maximale 6 tickets per keer. Tickets zijn verkrijgbaar op een speciale actiepagina voor de Ouders van Nu Centerparcs actie.

Aqua Mundo De Eemhof

Het eerste leuke zwembad om te bezoeken met de Ouders van Nu Centerparcs aanbieding is de Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. In het subtropische zwemparadijs van dit vakantiepark is ontzettend veel te beleven. Naast spectaculaire waterglijbanen vind je hier namelijk ook andere unieke attracties. Leer bijvoorbeeld surfen op de Flow Rider of leer onder begeleiding van een instructeur duiken. Uiteraard is het ook mogelijk om met jouw Ouders van Nu Centerparcs korting een dagje te ontspannen. In dit zwemparadijs zijn meerdere bubbelbaden en extra warme zwembaden aanwezig.

Aqua Mundo De Kempervennen

Echte waaghalzen kunnen hun Ouders van Nu Centerparcs korting het beste gebruiken voor een bezoek aan de Aqua Mundo van Centerparcs De Kempervennen. In dit zwembad vind je unieke glijbanen. Zo is hier de allereerste waterglijbaan met looping van Nederland te vinden. In deze Aqua Loop val je met een snelheid van 50 kilometer per uur naar beneden vanuit een speciale lanceercabine. Na de vrije val volgt de looping die deze glijbaan zo uniek maakt. Naast de Aqua Loop zijn er nog verschillende andere glijbanen en wildwaterbanen te vinden in deze Aqua Mundo. Met de Ouders van Nu Centerparcs korting krijg je hier dus zeker waar voor je geld.

Aqua Mundo Park Zandvoort

Wil jij met de Ouders van Nu Centerparcs actie liever een dagje ontspannen? Dan is de Aqua Mundo van Center Parcs Park Zandvoort iets voor jou. In dit zwembad vind je verschillende bubbelbaden, een heerlijk Turks Stoombad, een 25-meter bad om rustig baantjes te trekken en een buitenbad om ook te kunnen genieten van de zon. Daarnaast krijg je met de Ouders van Nu Centerparcs tickets ook toegang tot de speciale Aqua Cinema. In deze cinema dobber jij heerlijk rond op een opblaasband terwijl je geniet van een film op het grote filmdoek. In dit zwemparadijs worden ook cursussen AquaFloat en Aquarobics gegeven. Deze cursussen kunnen extra gereserveerd worden bij het bestellen van de Ouders van Nu Centerparcs tickets.

Aqua Mundo Limburgse Peel

Ouders met jonge kinderen kunnen met de Ouders van Nu Centerparcs tickets in de Aqua Mundo van Center Parcs De Limburgse Peel genieten van extra voordelen. Zo is het mogelijk om in dit zwembad het speciale vroege-vogel-zwemmen te bezoeken. Voor de openingstijden van het zwembad is het zwembad al geopend voor bezoekers met speciale tickets. Op deze manier kun jij rustig zwemmen en spelen met jouw kleintje. Voor deze speciale tickets is de Ouders van Nu Centerparcs korting ook geldig.

Aqua Mundo Port Zélande

Door jouw Ouders van Nu Centerparcs tickets te gebruiken voor een dagje zwemmen bij Center Parcs Port Zélande, heb jij gegarandeerd een leuk dagje uit met het hele gezin. Waaghalzen vermaken zich in dit zwembad met de wildwaterbaan en de Turbo Tunnel glijbaan. In deze bijzondere glijbaan ga je niet alleen omlaag, maar word je ook door krachtige waterstralen weer omhoog geschoten. Voor de kleintjes zijn er waterspeeltuinen en er is een groot doe-bad. Als ouder kun je even heerlijk tot rust komen in een warm bubbelbad. In deze Aqua Mundo is het ook mogelijk om te duiken en te surfen. Deze cursussen kunnen gereserveerd worden bij het bestellen van de Ouders van Nu Centerparcs tickets.

Nog meer Ouders van Nu Centerparcs inspiratie?

In dit blog hebben we de vijf leukste Aqua Mundo’s van Nederland genoemd, maar er zijn nog veel meer tropische zwemparadijzen die voordelig te bezoeken zijn met de Ouders van Nu Centerparcs aanbieding. Wat dacht je bijvoorbeeld van het zwembad bij Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe of het grote binnen- en buitenzwembad van het Limburgse Center Parcs Het Meerdal? Neem een kijkje op de speciale Ouders van Nu Centerparcs actiepagina voor een overzicht van alle deelnemende Aqua Mundo’s.